TikTok

EU: Začetek postopka zoper TikTok zaradi domnevne kršitve pravil za zaščito otrok

RTV Slovenija 19.02.2024
Evropska komisija je začela uradni postopek zoper družbo TikTok, v katerem bo preiskovala domnevne kršitve pravil za zaščito mladoletnikov na spletu na podlagi akta o digitalnih storitvah. Med drugim bo ugotavljala, ali so pri TikToku uvedli ustrezne… »

Od danes za vse platforme v EU strožja pravila

Delo 17.02.2024
Izvajati morajo ukrepe za boj proti nezakonitim vsebinam, blagu in storitvam, za zaščito mladoletnikov, uporabnike obveščati o oglasih ... Vse spletne platforme morajo od danes naprej v skladu z aktom o digitalnih storitvah v EU upoštevati strožja… »

Toliko denarja je zadela s številkami, ki jih je dobila od vedeževalca Blaža

Zurnal24 16.02.2024
Če bi ga ubogal, bi zadel 16 milijonov. Vedeževalec Blaž je na TikToku delil klic ženske, ki je z njegovo pomočjo na avstrijski loteriji zadela več kot 100 tisočakov. Tokrat jo je zanimalo, v kolikšnem času bo uredila zadeve z davčno upravo in… »

SE STRINJATE S POVEDANIM? "Sem Primorka, logično, da …" (VIDEO, ANKETA)

Regional 15.02.2024
Na družbenem omrežju Tiktok je zadnje čase popularen trend videov, v katerih posamezniki, s humornim pridihom, opisujejo lastnosti – svojih poklicev, horoskopskih znamenj, nacionalnosti, pa tudi lastnosti prebivalcev območij, kjer živijo. Ena izmed… »

Nad družbene medije s tožbo, ker ogrožajo duševno zdravje mladih

Delo 15.02.2024
Mesto New York toži štiri največje družbene medije: Meto, Tiktok, Snapchat in Youtube; zahtevalo bo tudi odškodnino. Newyorški župan Eric Adams je v sredo sporočil, da je mesto vložilo tožbo proti štirim največjim lastnikom družbenih medijev… »

Biden si je pri 81 letih omislil TikTok, to je razlog

Zurnal24 13.02.2024
Ameriški predsednik Joe Biden se je v luči predsedniških volitev, ki bodo to jesen, pridružil družbenemu omrežju TikTok, s čimer naj bi želel doseči zlasti mlade volivce. Poteza je poskrbela tudi za nekaj dvignjenih obrvi, saj je ameriška vlada… »

Biden bo na TikToku nagovarjal mlade volivce

Mladina 13.02.2024
Predvolilna poteza ameriškega predsednika je naletela tudi na kritike, saj je družbeno omrežje TikTok v lasti kitajskega podjetja. Ameriški predsednik Joe Biden se je v luči predsedniških volitev, ki bodo to jesen, pridružil družbenemu omrežju… »

Joe Biden se je pred volitvami pridružil tiktoku

Delo 13.02.2024
Ameriški predsednik Joe Biden se je pred predsedniškimi volitvami, ki bodo to jesen, pridružil družbenemu omrežju tiktok, s čimer bi rad dosegel zlasti mlade volivce. Marsikdo je ob tem dvignil obrvi, saj je ameriška vlada v zadnjih letih pogosto… »

Legendarni oskarjevec Martin Scorsese osvaja tudi tiktok

Delo 12.02.2024
Neuničljivi hollywoodski režiser se je pri 81 letih po hčerkini zaslugi navdušil nad ustvarjanjem lahkotnih filmčkov na družbenih omrežjih. Sloviti filmski umetnik Martin Scorsese, ki je bil do zdaj kot režiser in scenarist desetkrat nominiran za… »

Digitalno varni: Učinek Tiktoka

RTV Slovenija 09.02.2024
BBC dokumentarec prikazuje škodljive posledice objav na Tiktoku v resničnem življenju. Dokumentarec predvajamo v okviru akcije Digitalno varni, kjer opozarjamo na pereča vprašanja v družbi, povezana z uporabo zaslonov. Kaj imajo skupnega amaterski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem