TikTok

Pravica do sovražne propagande

Delo 14.03.2024
Predstavniški dom od kitajskega lastnika tiktoka zahteva prodajo, sicer bo ob potrditvi zakona sledila prepoved. V nadaljevanju preberite: Na tiktoku je 27-letna Newyorčanka nedavno zagotavljala, da bo vaša simpatija vedno mislila na vas. Namig: preden… »

Ameriški kongres nad TikTok: Odrecite se kitajskemu lastniku ali pa bo TikTok v ZDA prepovedan

RTV Slovenija 13.03.2024
Ameriški predstavniški dom je sprejel zakonski predlog, ki bi lahko privedel do prepovedi družbenega omrežja TiktTok v ZDA. Predlagatelji zakona trdijo, da omrežje, ki ga je razvila kitajska družba ByteDance, pomeni grožnjo nacionalni varnosti… »

Začetek konca TikToka? Kako bo pri nas?

Zurnal24 13.03.2024
Predstavniški dom ameriškega kongresa je danes z veliko večino potrdil predlog zakona, v skladu s katerim bi se moralo družabno omrežje TikTok distancirati od svojega lastnika, kitajskega podjetja ByteDance, saj ga bodo v nasprotnem primeru v ZDA… »

22-letna zvezda TikToka umrla zaradi kostnega raka: "Tako me je strah"

Necenzurirano 13.03.2024
"Da, rak se je razširil in tumorji so zrasli," je dejala Leah Smith, ki je svoj boj z Ewingovim sarkomom delila z več kot 500.000 sledilci. Ko se je njeno zdravje poslabšalo, je namignila, da se bliža konec boja. Zvezdnica TikToka Leah Smith, ki je… »

V FITNESU NIKOLI NE NOSI SPODNJIH HLAČK: "Mislila sem, da sem edina!" (VIDEO)

Regional 03.03.2024
Seveda se lahko oblečete po svoje, a ko je ena ženska priznala, kaj najraje izpusti, so ljudje ostali res presenečeni. Delta Dawn, ki objavlja na TikToku kot @fairyquaddmother, je delila s sledilci, da "sovraži nošenje spodnjih hlačk" in z nasmehom… »

Prihodnji teden v znamenju izbora bodeče neže, feminističnih dogodkov in protesta "Če naše delo ni nič vredno…

Dnevnik 02.03.2024
V Ljubljani se danes začenja 25. mednarodni feministični in kvirovski festival Rdeče zore, ki tudi letos nudi raznolik program s koncerti, performansi, razstavami, druženji in filmskimi projekcijami žensk, nebinarnih, trans in kvir oseb. V… »

Tako grdo se je Blaž Kričej Režek spravil na znano Slovenko!

Zurnal24 02.03.2024
Nastala je prava drama. Nedavno je naša vplivnica Eva Centrih, ki smo jo z njenim izbrancem Luko Radakovićem - Raletom spremljali tudi v šovu Super par, objavila Tik Tok video, kako poje. Pod objavo se je zvrstilo kar nekaj negativnih komentarjev, med… »

Priljubljena pevka umrla, imela je le 31 let

Zurnal24 29.02.2024
Tragično. Imela je le 31 let. Ameriška pevka Cat Janice, ki je zaslovela na TikToku, je umrla za rakom v starosti 31 let. Janice, ki je v bolnišnici izdala pesem Dance You Outta My Head, so marca 2022 diagnosticirali sarkom, redek rak kosti ali mehkega… »

RAZMIŠLJA O RAZHODU, KER SE NOČE VEČ BRITI: "To je ogabno in neprivlačno"

Regional 29.02.2024
Moški je sprožil razpravo, potem ko je delil, kako razmišlja o prekinitvi razmerja s svojim dekletom, ker je prenehala briti svoje telesne dlake - kljub temu, da ve, da mu to ni všeč. 25-letnik je dejal, da je s svojo partnerko že skoraj dve leti in… »

Takrat, ko nisem priklopljen na družabna omrežja, sem bolj živ

Delo 25.02.2024
Režiser in tiktoker Žiga Kukovič, znan pod vzdevkom Kuxala, pravi, da je Gepack njegov prvi celovečerec in zatorej je velika možnost, da je njegov najslabši. V nadaljevanju preberite: Beti Burger se je z Žigo Kukovičem pogovarjala o njegovem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem