TikTok

#video #foto Družbeni trendi: Kdo so mlade antifeministke, ki se želijo vrniti k tradiciji?

Dnevnik 01.04.2024
Na družbenih omrežjih se je že nekaj let nazaj pojavilo gibanje "tradwife", ki prikazuje urejene ženske v cvetočih oblekah, ki v skrbno opremljenih in pospravljenih kuhinjah pripravljajo slastne obroke ter delijo nasvete, kako postati 'dobra žena'… »

PREZRELE BANANE SO STVAR PRETEKLOSTI: Uporabite trik z vodo! (VIDEO)

Regional 31.03.2024
Vsak dan bi morali jesti sadje, vendar včasih zaloge prehitro začnejo gniti. Čeprav lahko preveč zrele banane uporabite pri peki, da jih ne bi zavrgli, je bolje, da jih ohranite sveže dlje časa. Izkazalo se je, da obstaja način, kako zagotoviti… »

ČETRTI DAN ISKANJA 2-LETNE MALČICE V SRBIJI: Sinoči v Bosni aretirali tri osumljence (FOTO, VIDEO)

Regional 29.03.2024
V Srbiji se danes nadaljuje četrti dan iskanja 2-letne Danke Ilić, ki je v majhnem kraju Banjsko polje na vzhodu Srbije izginila v torek popoldne. V naselje sta sinoči prispeli dve policijski specialni ekipi iz Beograda in Novega Sada za reševanje iz… »

Z rejvom proti svetobolju

Mladina 29.03.2024
Victoria Daldas in Theo Zeitner sta med študijem začela producirati tehno glasbo in danes kot duo Brutalismus 3000 nastopata po svetu. Za uspeh se morata zahvaliti novi generaciji oboževalcev, ki se zabava na Tiktoku. Theo Zeitner in Victoria Vassiliki… »

Obsedno stanje v vasi izginotja, starša na policiji

Zurnal24 28.03.2024
Nove informacije v zvezi z izginotjem male deklice Danke iz Srbije. Srbski portal B92 objavlja najnovejše vesti v povezavi z izginutjem dveletne deklice Danke, ki jo na območju Banjskega Polja iščejo že tretji dan. Policisti bodo opravili strokovni… »

Tiktok premier se bo moral hitro dokazati

Delo 25.03.2024
Simon Harris se je čez noč in brez konkurence prebil v samo ospredje irske politike. Nepričakovanemu odstopu Lea Varadkarja s položaja predsednika irske vlade in prvaka stranke Fine Gael je sledilo hitro imenovanje Simona Harrisa za njegovega… »

Tiktok, nedolžna zabava ali grožnja nacionalni varnosti

Delo 24.03.2024
TikTok je postal ena od vročih ameriških predvolilnih tem, a bojazen, da bi lahko podatke, ki jih ljudje brezskrbno delijo, zlorabili, ni povsem odveč. V nadaljevanju preberite: Ameriški predstavniški dom je sredi meseca s 352 glasovi proti 65… »

Amazon na steroidih

Delo 24.03.2024
Temu je za prikaze oglasov na Super Bowlu odštel 42 milijonov dolarjev. V nadaljevanju preberite: Komaj nekaj mesecev po tem, ko se je Temu leta 2022 pojavil, je postal najpogosteje prenesena aplikacija na svetu, uporabniki so ga prenesli na mobilne… »

Testiral je 9 načinov, kako bi rezano cvetje dlje zdržalo v vodi

Zurnal24 24.03.2024
Poglejte si ta eksperiment. Moški, ki ima na TikToku vzdevek The Gooch, je preizkusil več teorij o tem, kako podaljšati življenjsko dobo rezanega cvetja. V eno vazo je dal nekaj belila in sladkorja, v drugo Red Bull, v tretjo kovance, v četrto koruzo… »

Zato stevardese sedijo na rokah, ko vzleti letalo

Zurnal24 24.03.2024
Zdaj je končno jasno! Če ste kdaj opazovali kabinsko osebje med vzletom letala, ste opazili, da osebje sedi na rokah. Morda ste se spraševali, čemu. Odgovor je na TikToku podala stevardesa Henny Limm, ki je zaposlena pri filipinski letalski družbi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem