Turska

Zato so po Ljubljani vozili velika drevesa

Zurnal24 16.02.2024
Namesto sekanja so se odločili za drugačno prakso. Mestna občina Ljubljana je namesto poseka investirala v presaditev devetih dreves, ki so stala na Linhartovi cesti. Drevesa, natančneje turške leske, so preselili v Šmartinski park, ki je na podoben… »

Kitajec Pan napovedal naskok na olimpijsko zlato

RTV Slovenija 15.02.2024
Štafeti na 4 x 200 m prosto se ni uspelo uvrstiti na olimpijske igre v Parizu. Na svetovnem prvenstvu v Dohi so Neža Klančar, Janja Šegel, Katja Fain in Hana Sekuti v kvalifikacijah plavale 8:09,32 in za dobre štiri sekunde zaostale za 16. časom. S… »

VEČ KOT 14 MILIJONOV ZA TRIGLAV: V Trstu je že vse od leta 2020

Regional 12.02.2024
Obrambno ministrstvo bo za posodobitev ladje Triglav namenilo skupaj 14,4 milijona evrov brez DDV, piše v odločitvi, objavljeni na portalu javnih naročil. Za nadgradnjo ladijskih sistemov je ministrstvo izbralo turško ladjedelnico Desan, za… »

Delavci grozijo s stavko. Inšpektorji sicer zaznali več kršitev

Zurnal24 09.02.2024
Več deset nadzorov in številne kršitve. Inšpektorat RS za delo je pri treh od štirih turških izvajalcev del pri projektu drugega železniškega tira med Divačo in Koprom, katerih delavci so za 15. februar napovedali stavko, opravil že več deset… »

Delovni inšpektorji pri turških izvajalcih del na drugem tiru zaznali številne kršitve

RTV Slovenija 09.02.2024
Inšpektorat RS za delo je pri treh od štirih turških izvajalcev del pri projektu drugega železniškega tira med Divačo in Koprom, katerih delavci so za 15. februar napovedali stavko, opravil že več deset nadzorov, pri tem pa ugotovil tudi več… »

PO NAPOVEDANI STAVKI TURŠKIH DELAVCEV: Inšpektorat že odkril mnoge nepravilnosti

Regional 09.02.2024
Inšpektorat RS za delo je pri treh od štirih turških izvajalcev del pri projektu drugega železniškega tira med Divačo in Koprom, katerih delavci so za 15. februar napovedali stavko, opravil že več deset nadzorov, pri tem pa ugotovil tudi več… »

Delovni inšpektorji pri turških izvajalcih del na drugem tiru zaznali številne kršitve

Dnevnik 09.02.2024
Inšpektorat RS za delo je pri treh od štirih turških izvajalcev del pri projektu drugega železniškega tira med Divačo in Koprom, katerih delavci so za 15. februar napovedali stavko, opravil že več deset nadzorov, pri tem pa ugotovil več kršitev… »

Žalostna vest! 45-letni pohodnik je zgrmel v lovski prehod

Necenzurirano 07.02.2024
Z najdbo mrtvega 45-letnega madžarskega pohodnika se je zaključilo dvodnevno iskanje. Madžar se je ustrezno opremljen že v petek zjutraj z območja Kamniške Bistrice podal na pot proti Skuti ali Grintovcu. Nazadnje naj bi ga opazili v okolici Cojzove… »

Pri Carigradu moški iz protesta proti vojni v Gazi zajel talce

RTV Slovenija 01.02.2024
V bližini Carigrada je neznani napadalec iz protesta proti vojni v Gazi v tovarni ameriškega kozmetičnega giganta Procter and Gamble zajel najmanj sedem talcev, je sporočila turška policija. Zasebna tiskovna agencija DHA je objavila fotografijo, na… »

Pri Istanbulu moški iz protesta proti vojni v Gazi zajel talce

Dnevnik 01.02.2024
V bližini Istanbula je danes neznan napadalec iz protesta proti vojni v Gazi v tovarni ameriškega kozmetičnega giganta Procter and Gamble zajel najmanj sedem talcev, je sporočila turška policija. Zasebna tiskovna agencija DHA je objavila fotografijo… »

Novice dneva »

Biden bo danes v Beli hiši gostil Goloba

Mladina pred 55 minutamiše 1 povezana

Žigart po prestopu: "Upam, da bom še naprej napredovala"

RTV Slovenija pred dvema uramaše 1 povezana

Evakuacija v portoroškem hotelu

Zurnal24 pred 7 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem