Vladimir Putin

SALVINI PREŽIVEL NEZAUPNICO: Očitali so mu, da ni prekinil vezi s Putinom

Regional pred 28 dnevi
Podpredsednik italijanske vlade Matteo Salvini je v sredo v parlamentu v Rimu preživel glasovanje o nezaupnici v zvezi s povezavami njegove desne stranke Liga z Rusijo. Predlog nezaupnice so vložile opozicijske stranke, ki Ligi, članici italijanske… »

Evropa doživlja trojni šok: Putin, Ši, Trump

RTV Slovenija pred 30 dnevi
Delniški trgi so neposrečeno vstopili v drugo četrtletje, navzgor pa gredo "napačne" stvari – cena nafte in donosnost vladnih obveznic. Razlog za preplah so pričakovanja, da bo Fed letos zelo previdno zniževal obrestne mere. Ponedeljkov padec… »

Markeš: Putin bo v enem letu dobil, kar hoče

Delo pred 29 dnevi
Delova komentatorja Ali Žerdin in Janez Markeš sta tokrat razpravljala o geopolitični situaciji. Že nekaj časa je minilo, odkar je varnostni svet sprejel resolucijo po prekinitvi ognja, kljub temu se masaker v Gazi nadaljuje, zadnji dogodek, ki je… »

Po napovedi, da bo štiri filme posnel po knjigah ruskih pisateljev, se je Kusturica srečal s Putinom

RTV Slovenija pred 29 dnevi
Srbski režiser Emir Kusturica se je po napovedi, da bo svoje zadnje filme snemal v Rusiji in bodo navdihnjeni po knjigah ruskih pisateljev, znova srečal z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom. Srbskega filmskega režiserja, scenarista in glasbenika… »

#video Emir Kusturica razburil z obiskom pri Putinu

Dnevnik pred 29 dnevi
Kontroverzni srbski režiser Emir Kusturica je z nedavnim obiskom pri ruskem predsedniku Vladimirju Putinu ponovno dvignil nekaj prahu in pokazal svojo nepredvidljivost. Ruski predsednik Vladimir Putin je včeraj v Kremlju gostil srbskega filmskega… »

PUTIN V KREMLJU GOSTIL EMIRJA KUSTORICO: Srbski režiser se mu je zahvalil za "zgodovinsko pravičnost"

Regional pred 29 dnevi
Ruski predsednik Vladimir Putin je v torek v Kremlju gostil srbskega filmskega režiserja, scenarista in glasbenika Emirja Kusturico. Kot je povedal Putin, je lahko Kusturičino nagovarjanje zgodovine "zelo zanimivo in produktivno", piše srbska tiskovna… »

»Putina lahko nasledi samo enak človek, kot je on. Ali še slabši.«

Mladina pred 29 dnevi
IZJAVA DNEVA. "Glede Putina ne govorimo več o letih na oblasti, o mandatih. Gre za zgodovinsko obdobje, ero. Ko bo odšel, ne vidim možnosti za hitro spremembo. Ne vidim namreč možnosti, da bi se v prvem obdobju po njegovem odhodu lahko zgodilo nekaj… »

Dr. Milan Zver o geopolitičnih spremembah in prihodnosti evropske obrambe v oddaji Signal

Spodnje Podravje pred 31 dnevi
V gostovanju na Nova24TV je evropski poslanec dr. Milan Zver izpostavil pomembne teme, povezane z zunanjepolitičnimi razmerami in aktualnimi geopolitičnimi izzivi. Dr. Zver je poudaril premik fokusa ZDA z Evrope na Azijo, kar po njegovem mnenju ustvarja… »

Vlasta Jeseničnik: Putina lahko nasledi samo enak človek. Ali še slabši

Delo 31.03.2024
Doživela je kaos po razpadu Sovjetske zveze, vzpon Vladimirja Putina, poročala je iz Ukrajine, ko je vzklilo seme sedanje, kakor ji pravi, velike vojne. V nadaljevanju preberite: Dopisnica RTV Slovenija iz Rusije in okolice je v dveh etapah že več kot… »

Novi napadi na ukrajinsko energetsko infrastrukturo. Putin podpisal odlok o vpoklicu v vojsko.

RTV Slovenija 31.03.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin je podpisal odlok o rutinskem spomladanskem naboru, s katerim bo 150.000 državljanov vpoklicanih na obvezno služenje vojaškega roka. Rusija medtem nadaljuje napade na ukrajinsko energetsko infrastrukturo. Julija je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem