Zagreb

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir

Dnevnik pred 3 dnevi
V 77. letu starosti je umrla novinarka in publicistka Manca Košir, so potrdili v krogu njene družine. Bila je izredna profesorica na ljubljanski fakulteti za družbene vede in avtorica številnih poljudnoznanstvenih, strokovnih in znanstvenih člankov… »

Na hrvaškem polotoku Pelješac odkrita čelada bi lahko na novo napisala zgodovino Ilirov

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Arheologi so na območju starodavnega grobišča na hrvaškem polotoku Pelješac odkrili grško-ilirsko čelado iz 5. ali 6. stoletja pr. n. št. Čelada bi lahko po mnenju strokovnjakov pričala o prisotnosti pomembne in močne kulture pred prihodom… »

Na Hrvaškem pridržali nekdanjega pomočnika kulturne ministrice

Delo pred 3 dnevi
Gre za sum zlorabe evropskih sredstev pri tridimenzionalnem snemanju v potresu poškodovane kulturne dediščine v Zagrebu. Hrvaška policija je po nalogu urada evropskega javnega tožilca (EPPO) danes zaradi suma zlorabe evropskih sredstev pridržala… »

Garaža v centru Zagreba draga kot stanovanje

Zurnal24 pred 3 dnevi
Garažo v velikosti 38 kvadratnih metrov prodali za 150.000 evrov. Časi, ko so bile garaže ali parkirišča poceni, so zdaj mimo tudi na Hrvaškem. Kot poroča 24Sata, so v centru Zagreba prodali garažo za vrtoglavih 150.000 evrov. Garaža je stara tri… »

Hrvaška: sum zlorabe evropskih sredstev

Dnevnik pred 3 dnevi
Hrvaška policija je po nalogu urada evropskega javnega tožilca (EPPO) danes zaradi suma zlorabe evropskih sredstev pridržala nekdanjega pomočnika kulturne ministrice ter nekdanjega dekana in profesorja geodetske fakultete v Zagrebu. Državo in EU so… »

Ni da ni: Tako razkošno stanovanje si je privoščil Gvardiol

Zurnal24 pred 3 dnevi
Ima izbran okus. Hrvaški nogometaš in reprezentant Joško Gvardiol, ki trenutno igra za Manchester City, si je privoščil luksuzno stanovanje v novem kompleksu, v središču Zagreba. Stanovanje se razteza v dveh etažah in ima okoli 160 m2 bivalne… »

Znana trgovska veriga obsojena zaradi zavajanja kupcev z akcijskimi cenami

Necenzurirano pred 5 dnevi
Hrvaška trgovska veriga in direktor nabave sta bila spoznana za kriva in kaznovana zaradi zavajanja kupcev z lažnimi akcijskimi cenami. Inšpektorji so v hipermarketu Plodina v Zagrebu in na spletni strani družbe konec septembra lani ugotovili, da je… »

Posledice visokih kazni - Bezjak: Nisem bandit, kot me želijo prikazati

Dnevnik pred 7 dnevi
Po ostrih kaznih Hrvaške rokometne zveze (HRS) zaradi incidenta na prekinjeni tekmi Nexe Našice – Zagreb, v katerega sta bila vpletena tudi slovenska igralca Marko Bezjak in Andraž Velkavrh, člana Nexeja, sta vprašljivi nadaljnji karieri Bezjaka in… »

Jutranji kavici je sledil pravi kaos, nato pa je za njo prišel še plaz

Delo pred 7 dnevi
Judo: Andreja Leški do svoje tretje kolajne na evropskih prvenstvih. Misli ji že uhajajo tudi k OI v Parizu. V nadaljevanju preberite: Kako je Andreja Leški podoživela svoj dan na evropskem prvenstvu v Zagrebu, na katerem je zablestela z bronasto… »

Zoran Milivojević: Ljubljana v dekadentnosti zaostaja za Beogradom in Zagrebom

Delo pred 7 dnevi
Ljubezen človeka ne pokvari, pokvari ga pomanjkanje discipline, pravi priznani psihoterapevt Zoran Milivojević, ki meni, da nas zdaj lahko reši le ljubezen. V članku preberite: »Ljudje skupnost danes razumejo kot supermarket, iz katerega vsak vzame… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem