Povezane novice

Real obžaluje avtogol, Barco rešil 17-letnik. Girona misli resno.

SiolNET 21.10.2023
Real Madrid je v devetem krogu la lige gostoval v Sevilli in osvojil le točko (1:1). Usoden je bil avtogol Davida Alabe. Atletico Madrid je v večerni sobotni tekmi zmagal v Vigu 3:0 in ob tekmi zaostanka ujel priključek z vrhom razpredelnice. Da Girona… »

Tottenham spet na vrh, Liverpoolu mestni derbi, Arsenal vstal od mrtvih

SiolNET 21.10.2023
Po devetem krogu angleškega prvenstva ostaja na vrhu Tottenham, ki je v zadnji tekmi kroga z 2:0 ugnal Fulham. Spurs imajo dve točki prednosti pred Manchester Cityjem, ki je z 2:1 ugnal Brighton. Krog je sicer prinesel dva velika lokalna derbija. Na… »

Messi ali Haaland? Pepov odgovor vas bo nasmejal. #video

SiolNET 21.10.2023
Čez 10 dni bo podeljena zlata žoga, najprestižnejša individualna nagrada v svetu nogometa. Osmič Lionelu Messiju ali prvič Erlingu Haalandu? To so na zadnji novinarski konferenci vprašali trenerja Manchestra Cityja Pepa Guardiolo in ta je odgovoril… »

Udinese še naprej brez uspeha, Inter ne popušča, Juventus slavil na derbiju

SiolNET 21.10.2023
Nogometaši Udineseja z Jako Bijolom so še vedno brez zmage v italijanskem prvenstvu. V devetem krogu serie A se je zasedba iz Vidma na domačem stadionu Friuli z Leccejem razšla z 1:1. Krog se je začel v soboto z obračunom Verone in Napolija. Prvaki… »

Skromni predstavi slovenskih ekip, Partizan klonil v zadnji sekundi #video

SiolNET 21.10.2023
Krka je v četrtem krogu lige ABA doživela tretji poraz, pa je bil tekmec, Zadar, pravi za zmago. Usodna je bila druga četrtina, ki so jo izgubili za 15 točk. Novomeščani so tako ob polčasu zaostajali s 26:48, na koncu izgubili s 75:88. Razočaranje… »

Sevilla do točke proti Realu, hat-trick izjemnega Griezmanna v Vigu

RTV Slovenija 21.10.2023
Nogometaši Seville so se v 10. krogu španskega prvenstva veselili velike točke proti madridskemu Realu (1:1). V Vigu je bila Celta nemočna proti madridskemu Atleticu (0:3). Vse tri zadetke je prispeval Antoine Griezmann. Na stadionu Ramon Sanchez… »

Avtogol Alabe, Carvajal rešil točko Realu, zmaga Atletica

Delo 21.10.2023
V Španiji je Real Madrid iztržil remi v Sevilli. Oblakovi pri Celti Vigo zmagali s 3:0, Barcelona bo v nedeljo gostila Baske. Derbi španskega prvenstva med Sevillo in Real Madridom, udeležencema lige prvakov, se je končal z 1:1. Avstrijski… »

Arsenal po zaostanku z 0:2 do točke na Stamford Bridgeu

RTV Slovenija 21.10.2023
Nogometaši Liverpoola so v 9. krogu Premier lige v mestnem derbiju z 2:0 ugnali Everton. Chelsea in Arsenal sta se razšla z 2:2, potem ko so modri vodili z 2:0 vse do 77. minute. Topničarji ostajajo neporaženi v letošnji sezoni, v zadnje četrt ure… »

Arsenal prišel iz brezna, Salah junak mestnega derbija, v polno tudi Haaland

Delo 21.10.2023
Mohamed Salah je bil mož odločitve v mestnem derbiju v Liverpoolu. Manchester City preskočil tudi Brighton. Londonski obračun med Chelseajem in Arsenalom 2:2. Liverpool je imel v 9. kolu premier league od 37. minute po izključitvi Ashleyja Younga… »

Zadar hitro ušel Krki in zanesljivo slavil v Novem mestu

RTV Slovenija 21.10.2023
Košarkarji Krke so v Ligi ABA doživeli tretji zaporedni poraz. Tokrat je bil boljši Zadar, ki je v Novem mestu vse rešil že v prvem polčasu in slavil z 88:75. Novomeščani so povedli s trojko Jairusa Hamiltona in držali priključek z Dalmatinci do… »

Čudne odločitve Olimpije

Dnevnik 21.10.2023
V 4. krogu lige ABA Krka danes ob 17. uri gosti Zadar, Cedevita Olimpija pa jutri ob 17. uri gostuje pri Igokei. Pred košarkarji Krke in Cedevite Olimpije je pomemben krog v ligi ABA. Novomeščane čaka obračun proti Zadru. Hrvaško moštvo spada med… »

Novice dneva »

Zadnja novica: V večjem delu Slovenije velika nevarnost toče

Zurnal24 pred 17 minutamiše 3 povezane

Kek: Fantje so položili izpit

Zurnal24 pred 8 uramiše 2 povezani

Julian Assange znova doma

Dnevnik pred eno uroše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem