Šport

#video Analize grozljivega padca kolesarjev: hitrost in zavore

Dnevnik pred 21 dnevi
Po množičnem padcu, ki je zaznamoval četrtkovo četrto etapo dirke po Baskiji, se v kolesarski srenji vrstijo ugibanja, zakaj je prišlo do nesreče. Strokovnjaki opozarjajo predvsem na preveliko hitrost in kolutne zavore. Predsednik francoskega… »

Dallasu nova zmaga, Luka Dončić pri 25 točkah

Dnevnik pred 21 dnevi
Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA vpisali 46. zmago v sezoni. Dallas je z zmago nad Atlanta Hawks s 109:95 obranil peto mesto v razvrstitvi zahodne konference, ki mu zagotavlja neposredno uvrstitev v končnico. Slovenec Luka… »

Herceg ubranil sedemmetrovko Makucu – Trimo po trilerju v finalu

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Rokometaši Trima so v polfinalu zaključnega turnirja pokala v Trebnjem v napeti končnici premagali Koper s 34:33. Junak je bil Tin Herceg, ki je ubranil sedemmetrovko Andražu Makucu sedem sekund pred koncem. V finalu se bo Trimo srečal s Slovenj… »

Slovenke uspešno začele kvalifikacije za EP

RTV Slovenija pred 21 dnevi
Slovenska ženska reprezentanca je začela kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2025. Izbranke Saše Kolmana so v Šiški ugnale Moldavijo z 2:0. Razmerje v strelih je bilo 28:1 in vpisale so prvo zmago v kvalifikacijah za EP. Na drugi tekmi skupine C2 v… »

#video Grozovit padec izločil vse tri favorite dirke po Baskiji, Vingegaard utrpel kontuzijo pljuč in pnevmotoraks

Dnevnik pred 22 dnevi
Četrto etapo kolesarske dirke po Baskiji je zaznamoval hud množičen padec. Zaradi poškodb so s tekmovanjem že zaključili prvi trije zvezdniki: Primož Roglič (Bora-Hansgrohe), Remco Evenepoel (Soudal-Quick step) in Jonas Vingegaard (Visma-Lease a… »

Veliki Mikkel Hansen bo sklenil rokometno pot

RTV Slovenija pred 23 dnevi
Danski rokometni zvezdnik Mikkel Hansen je sporočil, da bo po tej sezoni zaključil športno pot. "Čutim, da je zdaj pravi čas za zaključek kariere," je na novinarski konferenci dejal 36-letni olimpijski in svetovni prvak. V 20-letni karieri je Mikkel… »

Nashville ni povečal prednosti pred Kralji

RTV Slovenija pred 23 dnevi
V Ligi NHL je znanih sedem udeležencev končnice. Mesta med ekipami, ki se bodo v izločilnih bojih merila za naslov, še nima zasedba Los Angeles Kings, ki v zahodni konferenci zaseda osmo mesto. Anžeta Kopitarja in druščino naslednja tekma čaka v… »

Velika zapravljena priložnost za Kopitarja in Kralje

Zurnal24 pred 24 dnevi
V najmočnejši hokejski ligi na svetu so v noči na torek odigrali osem tekem. Hokejisti Winnipeg Jets so v severnoameriški hokejski ligi NHL doma s 4:3 premagali Los Angeles Kings. Slednje je v vodstvo s 3:2 povedel njihov kapetan Anže Kopitar, ko je… »

Slovenski hokejisti začeli priprave na svetovno prvenstvo

Zurnal24 pred 24 dnevi
Slovenski hokejisti začeli priprave na SP v Bolzanu. Slovenska hokejska reprezentanca je danes uradno začela priprave na svetovno prvenstvo divizije I (skupina A), ki ga bo konec aprila in na začetku maja gostil Bolzano. Za zdaj v Ljubljani še… »

Dušan Kosič ni več trener Domžal

Dnevnik pred 25 dnevi
Slovenski nogometni prvoligaš Domžale in Dušan Kosič sta se danes dogovorila, da Ljubljančan ne bo več trener članskega moštva, so zapisali pri domžalskem klubu. Do nadaljnjega bo ekipo vodil Matej Podlogar. Dvainpetdesetletni Kosič je rumene… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem