Arhiv novic 03.01.2023

Nesreča na mengeški obvoznici: prevrnil se je tovornjak z lesnimi sekanci #foto

SiolNET 03.01.2023
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste se je ponoči na mengeški obvoznici zgodila prometna nesreča, v kateri se je prevrnilo tovorno vozilo. Zaradi odstranjevanja posledic je zapora trajala približno štiri ure, zdaj pa je, kot… »

VIDEO: V zraku trčila helikopterja, smrtnih žrtev bi lahko bilo še več

Svet24 03.01.2023
Trčenje v zraku bi lahko terjalo več življenj. V včerajšnjem trčenju dveh helikopterjev v bližini avstralskega mesta Gold Coast so umrli britanski par ter dva Avstralca. Tri osebe, med njimi dva otroka, so utrpeli resne poškodbe. Vzrok za nesrečo… »

Horoskop za torek, 3. januarja

Svet24 03.01.2023
Sonce je v kozorogu, Luna je v biku, ob 3.44 preide v dvojčka. OVEN – Kmalu po polnoči bo Venera prešla v zračnega vodnarja in Luna bo prešla v družabno znamenje dvojčkov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave z delom. BIK – Kljub… »

Največ krutih zločinov v družinskem okolju

Delo 03.01.2023
V Sloveniji je bilo v 2022 umorjenih 15 ljudi. Več kot ducat otrok ostalo za vedno brez mame ter dolgo časa brez očeta. V nadaljevanju preberite: Pred nekaj dnevi je 38-letni Robert Pevec na slovenjgraškem kazenskem sodišču priznal krivdo po… »

Slovenija z Dončićem tudi v Stožicah proti Grčiji

RTV Slovenija 03.01.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca se bo v začetku avgusta dvakrat pomerila z Grki. Najprej 2. avgusta v Ljubljani, čez dva dni pa sledi v Atenah še drugo soočenje superzvezdnikov Luka Dončića Janisa Andetokumba. Vodstvo reprezentance ima po… »

"Hudič mi ni dal miru, ko sem prišla do njegovih vhodnih vrat, sem na njih zagledala kri"

Necenzurirano 03.01.2023
Podrobnosti surovega umora v Kikindi. Timotej ni prišel k sosedom na kavo, na njegovih vratih kri. Panika. Groza. Zločin. Dvainšestdesetletnega Timoteja Z. iz Kikinde v Srbiji je danes zgodaj zjutraj v domači hiši umoril Z. M. iz Ruskega Sela, ki se… »

Venček izstopajočih "hudodelskih" dosežkov v letu 2022

Necenzurirano 03.01.2023
Zagonetni primeri, ki bi jih lahko uvrstili v rubriko Saj ni res, pa je, a so pristali v policijskih zapisnikih. Venček izbranih primerov, ki so jih v letu 2022 obravnavali možje postave. Po odvzeto vozniško prehitro prišel pijan Januarja so… »

V Ljubljani žalna knjiga in maša za pokojnega Benedikta XVI.

Delo 03.01.2023
Maša za pokojnega zaslužnega papeža bo v ljubljanski stolnici sv. Nikolaja v petek ob 18.30. Zaslužnega papeža Benedikta XVI., ki je umrl v soboto, se bodo spomnili tudi v Sloveniji. V petek bo v ljubljanski stolnici maša zanj, od srede do petka pa… »

Raketa priletela na balkon 74-letne Koprčanke

SiolNET 03.01.2023
Na silvestrovo je na balkon 74-letne Koprčanke priletelo pirotehnično sredstvo in zanetilo požar, ki se je razširil še na nadstrešek stanovanja, balkonska vrata stanovanja in zavese. V požaru nihče ni bil poškodovan. Na silvestrovo ob 22.35 so… »

Misterij nad niškim nebom; čuden pojav ne kaže nič dobrega

Necenzurirano 03.01.2023
Prebivalci srbskega Niša so nocoj na nebu lahko opazovali nenavaden pojav, za katerega astronomi pravijo, da ne kaže nič dobrega. Okoli Lune se je namreč pojavil nenavaden obroč. Kot pojasnjujejo v astronomskem društvu Alfa, gre za redek, a znan… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem