Arhiv novic 05.01.2023

Netflixova serija ostala brez nadaljevanja, oboževalci ogorčeni

SiolNET 05.01.2023
Netflixova nemška miniserija 1899 bo po navedbah njenih ustvarjalcev ostala brez nadaljevanja. Oboževalce serije je novica presenetila in so že sprožili peticijo za njeno ohranitev. "Rada bi končala to neverjetno potovanje z drugo in tretjo sezono,"… »

Video: Kako lahko Žan Nekrep v sedmih dneh prek Amazona naredi več kot 40 tisoč evrov prihodka?

SiolNET 05.01.2023
Verjetno ste že slišali, da se da prek spleta enostavno zaslužiti. Pa je res tako enostavno, kot govori Žan Nekrep? Razkrivamo njegove konkretne številke ter številke njegovih študentov in njegov sistem, ki ga že več let brezplačno deli med… »

ŠOU v Ljubljani za čim prejšnji sestanek s pristojnimi glede študentske prehrane

Primorske 05.01.2023
Na ŠOU v Ljubljani so zaskrbljeni nad dogajanjem na področju študentske prehrane, saj je zvišanje doplačil za študentski bon pri večini ponudnikov še dodatno poslabšalo socialni položaj študentov. Zahtevajo sestanek predstavnikov študentskih… »

Je Ana Ivanović razmišljala, da bi se vrnila? #video

SiolNET 05.01.2023
Ana Ivanović, nekdaj prva teniška igralka sveta, je bila v svoji športni karieri zelo priljubljena med navijači. Njena športna kariera pa se je končala (pre)kmalu. Na svojem profilu na Instagramu je razkrila marsikaj zanimivega, tudi to, ali je kdaj… »

Carlsen nesporni junak

Slovenske novice 05.01.2023
Še tretjič v karieri je leto sklenil s tremi naslovi prvaka. V kazahstanskem Almatiju se je sklenilo svetovno prvenstvo v hitrih disciplinah, katerega nesporni junak je bil aktualni svetovni prvak Magnus Carlsen. Po zmagi v pospešenem tempu za… »

Zakaj bi morali kavi dodati cimet

Slovenske novice 05.01.2023
Če boste kavi dodali ščepec cimeta ne bo le okusnejša, temveč bo tudi bolj zdrava. Skodelici jutranje ali popoldanski kave dodajte ščepec cimeta. Priljubljena pijača tako ne bo le okusnejša, temveč bo tudi bolj zdrava. Kaj vse zmore kava s… »

Zelen december, zažgano poletje

Mladina 05.01.2023
Preteklega leta niso zaznamovali le visoke temperature in ekstremni vremenski pojavi, pač pa tudi obsežni požari v naravi. Tudi pri nas; z grozo smo spremljali največji požar v zgodovini države. Požari v naravi so hkrati vzrok in posledica… »

Čebele bi morale počivati, a zaradi toplega vremena izletajo iz panjev in porabljajo energijo

RTV Slovenija 05.01.2023
Neobičajno toplo vreme neugodno vpliva na čebele, ki izletavajo iz panjev in (zaman) iščejo hrano, s čimer porabljajo dragoceno energijo. Strokovnjaki zato čebelarjem svetujejo redno spremljanje panjev. "Visoka temperatura, ki smo ji priča, je cše… »

Slavnostni koncert Notic bodo krasili prelepi tulipani iz krep papirja

Domžalec 05.01.2023
Citrarska skupina Notice povezuje citrarke v tretjem življenjskem obdobju, ki ljubiteljsko igrajo in si s citrami lepšajo življenje že desetletje. Nekatere so igrale na citre že v mladosti, druge so se začele učiti igranja po upokojitvi. Notice… »

Domžalska županja vzpostavila prvi dialog s poslancema Državnega zbora

Domžalec 05.01.2023
Domžalska županja, mag. Renata Kosec, želi vzpostaviti aktivno in učinkovito komunikacijo občine z državo. Za dobro sodelovanje med obema je namreč ključno tesno povezovanje. V skladu s tem je v sredo, 4. januarja na prijateljsko srečanje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem