Arhiv novic 05.01.2023

Zgolj futurizem pri BMW? Niti ne, na cestah že po letu 2025. #foto

SiolNET 05.01.2023
BMW s konceptom dee predstavlja vpogled v to, kakšna bodo njihova električna vozila od leta 2025. Gre za minimalistično oblikovan koncept, ki sloni na prihajajoči namenski arhitekturi Neue Klasse in napoveduje srednje veliko limuzino s precej umirjeno… »

Koledniki zapeli Urški Klakočar Zupančič #foto

SiolNET 05.01.2023
Državni zbor so danes obiskali koledniki, ki po starodavnih običajih prinašajo mir, pogum in blagoslov ter sprejemajo darove za dobrodelne namene. Sprejela jih je predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič. Koledniki Misijonskega središča Slovenije… »

V Nemčiji in Franciji inflacija rahlo popušča, pri nas pa še ne

Delo 05.01.2023
Pred petkovo objavo Eurostata iz največjih članic evrskega območja prihajajo spodbudni podatki o decembrskem znižanju rasti cen, pri nas je ravno obratno. Evropski statistični organ Eurostat bo jutri objavil številke o decembrski in medletni… »

Vitamin C športnikom ne pomaga kaj prida

Slovenske novice 05.01.2023
Vitamina C človeško telo ne proizvaja, zato ga moramo vnesti v telo s prehrano ali z industrijskimi dodatki. Nekateri ga jemljejo proti prehladu, drugi zato, da bi si ga pozdravili. Tretji pa so prepričani, da so po zaužitju vitamina C tudi hitrejši… »

Duhovna vaja: umirite čustva

Slovenske novice 05.01.2023
Ovrednotite jih na lestvici od ena do osem. Njihova jakost se bo zmanjšala, ko jih tako opredelite. Če vas pogosto premagujejo čustva ali zapadate v čustveno dramo, je koristno, če se jih naučite umiriti. To pomeni, da morate vsakokrat znova… »

Avto prevrnjen na bok, rešili so jo s tehničnim posegom

Slovenske novice 05.01.2023
Na pomoč so prišli gasilci PGD Dolnji Logatec. Danes ob 7.34 sta na Tovarniški cesti v Logatcu trčili osebni vozili, eno od vozil se je pri tem prevrnilo na bok. Gasilci PGD Dolnji Logatec so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na vozilih… »

Damir Krznar: Igra za točke, ne za karikaturo

Slovenske novice 05.01.2023
Trener Maribora Damir Krznar pravi, da piše novo zgodovino. Josip Iličić dela druge igralce še boljše. Odličen zaključek jesenskega dela prvenstva je v mariborski nogometni tabor prinesel več vedrine in zanosa. Trener Damir Krznar, naslednik… »

Udomačeni volk, a še vedno bojevnik

Delo 05.01.2023
Pandemija, gospodarstvo in Tajvan so tri glavne točke kitajske notranje pa tudi zunanje politike. V nadaljevanju preberite: Ko je Kitajska ob koncu minulega leta sporočila, da je bil dotakratni veleposlanik v Washingtonu imenovan za zunanjega ministra… »

Kakšno priznanje za Šeška! Angleži so ga izbrali za ...

Zurnal24 05.01.2023
Šeško naj bi bil tretji najbolj obetaven najstnik na svetu po izboru magazina 4-4-2. Slovenski nogometni reprezentant Benjamin Šeško je tretji najbolj vznemirljiv najstnik v svetu nogometa po letošnjem izboru britanskega magazina FourFourTwo. Pri… »

Popoln preobrat: družina preživela grozljivko, voznika aretirali #video

SiolNET 05.01.2023
Policisti bodo voznika, ki je z družino zapeljal prek 90-metrskega klifa, obtožili naklepnega umora. Družina je grozovito nesrečo sicer preživela brez hujših poškodb. This afternoon, deputies responded to a solo vehicle over the side of Hwy 1 south… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem