Arhiv novic 05.01.2023

Boston z odlično obrambo končal zmagoviti niz Dallasa

RTV Slovenija 05.01.2023
Košarkarji Dallasa so prejeli pravo lekcijo proti najboljši ekipi Lige NBA. Boston je z vrhunsko obrambo navdušil in spomnil na predstave iz lanske končnice. Mavericksi so izgubili vse četrtine in bili popolnoma nemočni (95:124). Luka Dončić v… »

Slovenija se je zadolžila za 1,5 milijarde evrov. Koliko več je morala ponuditi vlagateljem kot lani ali predlanskim?

Finance.si 05.01.2023
Slovenija se je v prvih dneh novega leta na novo zadolžila za 1,5 milijarde evrov, pri čemer je 1,25 milijarde evrov na trgu zbrala z izdajo nove trajnostne obveznice Slovenija je bila tudi letos med državami, ki so odprle sezono obvezniških izdaj v… »

Olimpija po izjemno napeti končnici le ugnala Borac

SiolNET 05.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v Čačku igrali obračun 14. kroga rednega dela lige ABA z Borcem. Ljubljanska ekipa je imela precej dela, da je na koncu premagala predzadnjo ekipo lige ABA. Tekma se je končala z izidom 76:74. Liga ABA, 13. krog… »

Vse več držav sprejema omejevalne ukrepe za potnike iz Kitajske, EU ostaja pri priporočilih

Primorske 05.01.2023
Po svetu vse več držav sprejema omejevalne ukrepe za potnike iz Kitajske, ki se sooča z največjim valom okužb z novim koronavirusom doslej. Države članice EU in schengenskega območja zanje niso uvedle obveznega testiranja in zaščitnih mask… »

Na Japonskem pet Slovenk, Urša Bogataj z njimi v mislih

SiolNET 05.01.2023
Sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske se bo po silvestrski turneji, ki se je na Ljubnem ob Savinji končala z zmago najboljše skakalke te zime, Avstrijke Eve Pinkelnig, nadaljevala na Japonskem. Skakalke bodo ta konec tedna tekmovale v… »

Vladni pospešek 11 novim vetrnim elektrarnam na Primorskem

Finance.si 05.01.2023
Na seji vlade so sprejeli sklep o izvedbi državnega prostorskega načrtovanja za polje vetrnih elektrarn Dolenja vas. Območje načrtovane prostorske ureditve je v občini Divača. V polje vetrnih elektrarn Dolenja vas bo povezanih 11 novih vetrnih… »

Pred dvema letoma umrla pisateljica se je javila oboževalcem

Necenzurirano 05.01.2023
Susan Meachen naj bi oktobra 2020 storila samomor, je preko njene Facebook strani takrat sporočila njena hči – zdaj pa se je pisateljica oglasila, da je še živa in želi spet pisati! Oktobra 2020 se je na Facebook strani pisateljice Susan Meachen… »

#video Dragić z biki zaustavil zmagoviti niz Brooklyna

Dnevnik 05.01.2023
Slovenski košarkar v ligi NBA Goran Dragić je s svojo ekipo Chicago Bulls prišel do svojevrstnega dosežka. Biki so namreč v razprodani domači dvorani United Center postali ekipa, ki je zaustavila zmagoviti niz Brooklyn Nets. Ta je trajal kar 12… »

Tekma All-Star: Dončić prejel več glasov, kot je prebivalcev Slovenije

SiolNET 05.01.2023
Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić, v tem trenutku najboljši strelec lige NBA in eden največjih kandidatov za osvojitev priznanja MVP igralca sezone, svojo priljubljenost na drugi strani velike luže dokazuje tudi z visokim številom prejetih… »

V hiši jih je pričakalo osem trupel, med mrtvimi tudi pet otrok

Svet24 05.01.2023
Iz ZDA poročajo o grozljivki. V družinski hiši v zvezni državi Utah je bilo umorjenih osem oseb, vključno s petimi otroki. Grozodejstvo se je odvilo v hiši v Enochu, odročnem kraju s približno 8000 prebivalci na jugu ameriške zvezne države Utah… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem