Arhiv novic 11.01.2023

Že imate biometrično osebno izkaznico? Znano je, kdaj jo boste lahko uporabili za obisk zdravnika

Slovenske novice 11.01.2023
Znano, kdaj bo na voljo ena od prednosti nove osebne izkaznice, ki so jo pristojni večkrat izpostavljali. Od konca marca lani upravne enote izdajajo biometrične oziroma elektronske osebne izkaznice (eOI). Te so od dosedanje dražje za dobrih deset evrov… »

Razkrite podrobnosti o možu pogrešane Ane: čustveno poškodovan, bil je tudi v ustanovi za duševno bolne

Slovenske novice 11.01.2023
Brian se je pogosto počutil zapostavljenega, neljubljenega in čustveno poškodovanega, v drugem letniku fakultete pa se je njegovo duševno zdravje močno poslabšalo. Medtem ko se iskanje pogrešane Ane Walsh v Massachusettsu nadaljuje, je pozornost… »

Tanja Ribič v šoku: Moje slutnje niso lepe (FOTO)

Slovenske novice 11.01.2023
Na Rožniku je doživela neprijetno presenečenje. Gre za golosek? Odločitev Mestne občine Ljubljana, da v Krajinskem parku Tivoli in na Rožniku poseka številna drevesa, je med občani povzročila nemalo ogorčenja. Med ogorčenimi so tudi igralka… »

Bazna mobilna postaja (pre)blizu šole, civilna iniciativa predlaga iskanje druge lokacije

Kozjansko 11.01.2023
V Bistrici ob Sotli se za izvedbo gradnje nove telovadnice in vrtca s parkirno garažo pripravljajo na rušitev starega gasilskega doma, še prej pa bi moral Telekom Slovenije z ostrešja prestaviti mobilno bazno postajo. Primerno lokacijo so našli na… »

Vlomilci na Kozjanskem vlomili v več hiš, odnesli tudi meso

Kozjansko 11.01.2023
Včeraj so policisti obravnavali štiri vlome v stanovanjske hiše na območju osrednjega Kozjanskega. S Policijske uprave Celje so sporočili, da so tako obravnavali dva vloma v Drenskem Rebru, enega v Straški Gorci in enega v Veterniku. V Straški… »

KZ AGRARIA KOPER VABI V SVOJE VRSTE: Čas za prijavo imate do 20. januarja

Regional 11.01.2023
Si želite biti del ekipe Kmetijske zadruge Agraria Koper (KZ Agraria Koper)? Ste proaktivni in zanesljivi? Če je vaš odgovor da, imajo v KZ Agrara Koper za vas dobro novico. V svoje vrste namreč vabijo nove okrepitve. Kandidatom ponujajo zaposlitev v… »

Southampton izločil Man City iz ligaškega pokala

RTV Slovenija 11.01.2023
Nogometaši Southamptona so se uvrstili v polfinale angleškega ligaškega pokala, potem ko so na četrtfinalni tekmi na svojem stadionu premagali aktualnega angleškega prvaka Manchester City z 2:0. Ekipa z juga Anglije je presenetila velikana s severa… »

Pred vrati stanovanjske hiše v Kanalu so pele pesti

Goriški portal 11.01.2023
V torek okoli 21. ure sta se na območju Kanala sprla dva moška, tako da so zapele pesti. Posredovati je morala policija. Posredovala je policija, ki je kršitelju javnega reda in miru zaradi nasilnega in drznega vedenja izdala plačilni nalog. Do… »

Naslovnica nove Mladine / ZDRAVNIKI, RADI VAS IMAMO

Mladina 11.01.2023
Zahteve po višjih plačah so legitimne. Zahteve po komercializaciji zdravstva pa nemoralne. V petek izide nova Mladina! Avtor fotografije na tokratni naslovnici je Uroš Abram, za oblikovanje pa je poskrbel Damjan Ilić. V novi številki, ki bo pri… »

Predsednik uprave NLB z ultimatom: To je eksces brez primere, Golob in člani uprave GEN-I naj razkrijejo vsebino svojih pogodb

Nova 24TV 11.01.2023
Predsednik uprave NLB Blaž Brodnjak. (Foto: STA) Med vrhunskimi menedžerji so se pojavile govorice o neverjetno radodarnih pogodbah o zaposlitvi članov uprave GEN-I, med njimi tudi nekdanjega predsednika uprave GEN-I in premierja Roberta Goloba… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem