Arhiv novic 11.01.2023

Golobova Faila odpotovala v Meko: v beli obleki je žarela (FOTO)

Slovenske novice 11.01.2023
Faila Pašić: Moje življenjske poti so bile izredno nevarne, nenehno sem smrti zrla v oči. Na romarski poti je našla mir. Nekdanja Golobova strokovna sodelavka volilnega štaba Gibanja Svoboda Faila Pašić se je pred nekaj dnevi vrnila z romarske… »

Sta zakonca videla demonsko bitje ali zgolj vetrič? (VIDEO)

Slovenske novice 11.01.2023
Videla prikazen in se prestrašila. Hannah in Dave Rowett, 52-letna zakonca iz Velike Britanije, sta zgodaj zjutraj sprehajala psa, ko je Hannah začutila, da nista sama. Z bliskavico na mobilnem telefonu je osvetlila pot pred seboj in opazila »demonsko… »

Jasnovidka in vizionarka Vera: v 2023. nas čaka kaos, pojavil se bo novi virus, hujši od korone

Slovenske novice 11.01.2023
Napovedi »hrvaškega Nostradamusa« niso nič kaj optimistične. Vera Čudina, hrvaška prerokinja in vizionarka, ki slovi po zelo natančnih napovedih (med drugim je napovedala koronavirus v regiji in težek boj z njim), za leto 2023 nima lepih besed… »

Poslanec Jonas Žnidaršič zbodel Branka Grimsa. Ne boste verjeli, kaj je napisal

Slovenske novice 11.01.2023
Nekatere je nasmejal, drugi pa so bili do njega kritični. Poslanec SDS Branko Grims je pred časom stopil pred kamere in dejal, da je doživel fizični napad, govoril je celo o poskusu umora ( kaj je takrat povedal, preberite na povezavi). Policija je… »

Zebe me, zbolel bom (a to sploh ni nujno)

Slovenske novice 11.01.2023
Vzrok za »zimske« okužbe namreč velikokrat ne tiči v tem, da nas zebe. Zdravje imunskega sistema v mrzlih dneh je odvisno tudi od tega, kaj smo z njim počeli lansko poletje, vse lansko leto in vse naše življenje. Torej od nas samih! In spet smo… »

Poslanec SDS ujet na kavi z mlado sodelavko (FOTO)

Slovenske novice 11.01.2023
Očitno mu je temnolaska še posebej pri srcu. Poslanec Slovenske demokratske stranke Dejan Kaloh je veliko aktiven tudi na družabnih omrežjih. Ob dnevu državnosti je nekaj prahu na spletu dvignil s fotografijo, na kateri napenja mišice, zdaj pa je… »

Bi bili njen angel varuh? Prsata lepotica ponuja 2800 evrov mesečno (FOTO in VIDEO)

Slovenske novice 11.01.2023
Želi si, da bi bil njen telesni stražar »strašljivega videza«. Monica Huldt je 38-letna Švedinja, ki živi v Arizoni v ZDA, in kot sama trdi, se ji moški ne morejo upreti. Ne le, da jo spremljajo na vseh možnih družbenih omrežjih, ampak je v… »

Išče se zakon za Golobovih 600 evrov 1093 sodnikom in tožilcem

Nova 24TV 11.01.2023
Foto: STA Ker je premier Robert Golob (GS) na izrednem občnem zboru sodnikov napovedal, da bo že za januar zagotovil 600 evrov bruto dodatka mesečno vsakemu sodniku in tožilcu, sem vlado vprašal, kakšen dodatek to bo in kje so zakonski temelji za… »

Najnovejši trend v svetu zmenkov

Slovenske novice 11.01.2023
V svetu zmenkov je zavel svež veter. V svetu zmenkov je zavel svež veter, natančneje trend, ki se v angleško govorečih deželah imenuje open castig, po naše bi mu lahko rekli odprt nabor. Kaj označuje? Glede na opažanja snovalcev spletne strani za… »

Slovenska vplivneža nasmejala sledilce, otrok je mislil, da gre za pikapolonico

Slovenske novice 11.01.2023
Razprla je krila ... Zagotovo ste že slišali za instagram profil wejusttravel, kjer lahko spremljate popotniške in kulinarične dogodivščine Katke, Mica ter njunih dveh otrok. V eni izmed zadnjih dogodivščin je Katka svojega malčka ob grafitu na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem