Arhiv novic 11.01.2023

Ormož praznuje

Spodnje Podravje 11.01.2023
Mesto Ormož ima bogato zgodovino. Območje ob reki Dravi je bilo poseljeno že okrog leta 2100 pred našim štetjem. Naselbina je iz neznanih razlogov propadla. Mesto pa je doživelo ponoven vzpon šele po srednjem veku. Omemba mesta Ormoža pa se v… »

Ob grdem Dončićevem padcu navijačem zastal dih #video

SiolNET 11.01.2023
Slovenski košarkar Luka Dončić je na zadnji tekmi proti Los Angeles Clippers spektakularno poletel čez prvo vrsto. Videti je bilo hudo, a se je naš košarkar k sreči pobral in nadaljeval tekmo. Sportal Luka Dončić prihranil najboljše za konec, a… »

V najtežji kategoriji Dakarja prvič etapna zmaga za Slovenca #video

SiolNET 11.01.2023
Na torkovi etapi relija Dakar najboljši dosežek za novinca na dirki Tonija Mulca, ko je v skupni razvrstitvi dosegel osmi čas (sprva šesti, a so nato rezultate še nekoliko popravili), zdaj pa na sredini etapi še najboljši dosežek za drugega… »

K sodelovanju vabimo: GARDEROBER (M/Ž)

24ur 11.01.2023
Podjetje PRO PLUS v svojo dinamično in raznoliko ekipo z veseljem sprejme nove navdušence, ki svojo prihodnost vidijo v medijskem svetu. PRO PLUS je vodilna multimedijska hiša na televizijskem in internetnem področju v Sloveniji. Poleg televizijskih… »

BMW proti Mercedesu: minimalna razlika v boju za prestižni naslov

SiolNET 11.01.2023
BMW je odbil napad Mercedes-Benza in ostal najbolje prodajani nemški proizvajalec premijskih vozil. Že lani je bila razlika majhna in tudi letos ni bilo nič drugače. Bavarci so namreč dostavili 56.792 avtomobilov več kot Mercedes in v Nemčiji… »

Rojenim v letu 2017 ne bo treba opravljati vozniškega izpita

Slovenske novice 11.01.2023
Za zdaj gre res vse v pravo smer, približno leta 2032 bodo v najrazvitejših mestih sveta vozila avtonomna vozila. Spletna stran telegraph.co.uk je leta 2017 napovedala, da ljudem, rojenim v tem letu, ne bo nikoli treba opraviti vozniškega izpita. Lani… »

Obogatite slovenski gozd z več kot petimi nogometnimi igrišči gozda

SiolNET 11.01.2023
Skupaj lahko ponovno pomagamo za dober namen, pravijo v Petrolu, kjer so hvaležni vsem podpornikom decembrske akcije za Rdeče noske. Za kar najlepši začetek 2023 lahko Zlate točke podarite slovenskim gozdovom in pomagate k njihovi obnovi. Foto… »

Besede se ljubijo na papirju kot muhe v poletni vročini

Primorske 11.01.2023
V 85. letu starosti je umrl uveljavljen ameriški pesnik Charles Simic, rojen v Beogradu. Bil je še esejist, prevajalec francoske, srbske, hrvaške, makedonske in slovenske poezije, Pulitzerjev nagrajenec in prijatelj slovenskega kolega Tomaža… »

V ZD KOPER ODPRTA INFOTOČKA PORTAL-IRIS: Nahaja se v Enoti Center

Regional 11.01.2023
Z novim letom so v Zdravstvenemu domu Koper (ZD Koper), Dellavallejeva ulica 3, 6000 Koper odprli infotočko Portal-Iris, ki deluje od ponedeljka do petka, med 7.30 do 14.30 v pritličju. V ZD Koper so se odločili, da nadomestijo e-naročanje z… »

Okoli Mestinja zastoji zaradi gradnje kolesarske steze

Kozjansko 11.01.2023
Na območju med Belim in Podplatom so stekla dela za kolesarsko povezavo Šentjur–Dobovec, ki vplivajo tudi na odvijanje cestnega prometa. Tako so zaradi del, ki jih izvaja podjetje VOC Celje polovične zapore. Ob gradnji kolesarske povezave je v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem