Arhiv novic 15.01.2023

Med samorogi in osli: kako je ustanoviteljica startupa za milijone opeharila ameriško banko

Finance.si 15.01.2023
Za medijskim bliščem in velikimi vložki se pogosto skriva ena velika laž. Nova zgodba startupa, ki je klavrno propadel, pred tem pa prelisičil največjo ameriško banko.… »

Ljubljanska borza: Petodstotni skok ni od muh

Finance.si 15.01.2023
Domače delnice so tudi minuli teden pritegnile kupce, indeks pa je ob splošni rasti pridobil skoraj pet odstotkov… »

Manjši avtomobili počasi izumirajo, »ubijajo« jih stroški in elektrifikacija

Finance.si 15.01.2023
Zaradi vse višjih stroškov proizvodnje in pomanjkanja sestavnih delov in surovin avtomobilski proizvajalci čedalje bolj opuščajo proizvodnjo manjših avtomobilov, ki so bili nekoč nosilci poslovanja na stari celini. Na njihovo mesto vse hitreje… »

Tanja Žagar: Pogledala sem Mikija in nekaj trenutkov sva se nepremično gledala

Slovenske novice 15.01.2023
Pevka je prvič z javnostjo delila ganljivo zgodbo o rojstvu njenega prvorojenca Karla. Priljubljena pevka Tanja Žagar je s svojimi sledilci delila košček zasebnosti, ki sta jo pred šestimi leti doživela s partnerjem Mikijem Šarcem. V tem času sta… »

Bi jedli in spali na račun Slovenskih železnic? Razkrivamo, kako

Slovenske novice 15.01.2023
Za uveljavljanje pravic morate predložiti svojo vozovnico v potrditev tam, kjer je nastala ovira v prometu ali zamuda vlaka. Če vaš vlak zamuja, imate kot potnik določene pravice, ki so odvisne od dolžine zamude. Potrebujete le vsa potrdila in dobili… »

Znano, kdaj lahko pričakujemo vrhunec okužb med otroki

Slovenske novice 15.01.2023
Na infekcijski kliniki v Ljubljani še vedno obravnavajo veliko otrok z respiratornimi okužbami. Po podatkih ljubljanske infekcijske klinike se razmere še ne umirjajo, poroča MMC. Večinoma imajo polno zasedena oba otroška oddelka. Upad okužb… »

Gradnja zaupanja: Mehaniki snemajo vozila na servisu

Zurnal24 15.01.2023
Pri slovenskem uvozniku za vozila Peugeot so prepričani, da bodo s storitvijo videocheck pridobili večje zaupanje strank. Storitev smo v praksi preizkusili v servisni delavnici in se prepričali, kako deluje. Peugeot že dalj časa mehanikom s pomočjo… »

Presenečenje na Primorskem, v Dekanih dišalo po katastrofi Kopra

SiolNET 15.01.2023
V nedeljo so bili izmed slovenskih prvoligaških klubov na delu vsi trije primorski predstavniki in Radomlje. Koprčani, ki na lestvici 1. SNL gledajo v hrbet le vodilni Olimpiji, niso ubranili lovorike na memorialu Milan Šćulac v Dekanih. Proti… »

Zmaji podaljšali niz, Golemac pa potarnal: Ne lažimo si, odvisni smo od napada

24ur 15.01.2023
Čeprav so košarkarji Cedevite Olimpije proti Splitu niz zaporednih zmag v ligi Aba podaljšali na devet, trener Jurica Golemac ni bil najbolj zadovoljen. Še naprej ga v oči bode igra v obrambi, ki je tokrat – vsaj na novinarski konferenci –… »

Nika Kovač: "Dokler diham, upam"

Svet24 15.01.2023
Naša še vedno aktualna Slovenka leta Nika Kovač se skozi življenje prebija z vztrajnostjo in trmo. Je pogumna ženska, ki se s svojim sodelavci iz Inštituta 8.marec bori za boljšo Slovenijo. Ob tem včasih tvega napade, grožnje, neuspehe, dvom, ki… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem