Slovenija arhiv novic 17.01.2023

Kako nositi "Uggice"? Preverite tri nasvete za stilsko dovršen imidž

24ur 17.01.2023
Škornji avstralske znamke Ugg sicer veljajo za trpežno in udobno obutev, a ne le to, so nepogrešljiv kos garderobe vsake modne navdušenke. V zimskih mesecih je še posebej pomembno, da poskrbite za toplo obutev, v kateri bodo vaša stopala ostala… »

Uspešno je prevzela vlogo Anamarije Lampič in ne boji se ...

SiolNET 17.01.2023
"Zame je pomembno, da sama pri sebi vem, da lahko tudi šprintam in da sem sposobna biti zraven," nam je v intervjuju razkrila Eva Urevc, ki je letos presenetila z izjemnimi rezultati na tekmah v razdaljah. Verjame, da rezultati v šprintu še pridejo na… »

Predstavitev poklica policist

Domžalec 17.01.2023
Želiš postati policist? Te zanima, kako? Pridi na predstavitev poklica policist in višješolskega programa za policiste! Predstavitev bo potekala v četrtek, 2. 2. 2023, z začetkom ob 18. uri v Centru za mlade Domžale. Na dogodku boste lahko… »

Dela od doma novembra manj kot pred enim letom

Dnevnik 17.01.2023
V Sloveniji je novembra lani vsaj en dan v tednu od doma delalo 12 odstotkov zaposlenih, kar je šest odstotnih točk manj kot novembra predlani. Delo od doma je bilo bolj razširjeno med zaposlenimi s terciarno izobrazbo in v srednji starostni skupini… »

Logar postal najbolj priljubljeni politik

Delo 17.01.2023
Je padec podpore vladi Roberta Goloba lahko razlog za alarm? Ugibanja, kako bo Anže Logar unovčil svoj politični kapital. V nadaljevanju preberite: Podpora vladi je močno padla. Razloga za alarm po mnenju političnih analitikov sicer še ni in tako… »

Brez Dončića ni zmage za Dallas

Slovenske novice 17.01.2023
Slovenski košarkarski as je petič izpustil drugo tekmo svoje ekipe v dveh dneh. Pičle štiri točke in devet minut igre je bil skupni učinek treh slovenskih košarkarjev ob zadnjih nastopih njihovih moštev v ligi NBA. Dallas je v Portlandu namenil… »

Zgodil se je tradicionalni snežni prometni kaos (FOTO)

Slovenske novice 17.01.2023
Zastoje so povzročali tudi številni zdrsi tovornih vozil. Nekateri kljub tako hudemu sneženju brez ustrezne opreme. Včeraj ponoči je Slovenijo dosegla in v zgodnjih jutranjih urah prešla hladna fronta. Padavine so bile obilne. Že samo do jutra je… »

Kako bodo mediji ubranili dvojno povišico Golobovi vladi? Janšo so hoteli pokopati zaradi višjih plačnih razredov

Nova 24TV 17.01.2023
Tako je bilo videti poročanje POP TV 19. 3. 2020. (Vir: zajem zaslona, splet) Pisalo se je leto 2020, bil je marec, nekaj dni po tem, ko je zaprisegla Janševa vlada. Po zaprisegi je popolnjevala uradniške položaje, urejala pogoje dela. Predsednik je… »

Brezplačna enoletna zaloga vitamina D?

Slovenske novice 17.01.2023
Poglejmo najnovejšo kampanjo družbe Natural Pharmaceuticals. Raziskave kažejo, da do 80 % Slovencev trpi zaradi pomanjkanja vitamina D. To je snov, ki podpira ključne vidike našega zdravja, spodbuja imunski sistem ter krepi kosti, zobe in druge dele… »

Vlak do smrti povozil osebo

Slovenske novice 17.01.2023
Zgodilo se je v ponedeljek v pozno popoldne. V ponedeljek ob 17.39 je na Semiški cesti v Črnomlju vlak do smrti povozil osebo, poroča uprava za zaščito in reševanje. Gasilci PGD Črnomelj so razsvetljevali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem