Slovenija arhiv novic 17.01.2023

Naj januar mine brez alkohola

Gorenjski glas 17.01.2023
Po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje je bila predlani registrirana poraba alkohola 10,62 litra čistega alkohola na prebivalca, starejšega od petnajst let. Smiselno je tudi, da izziv »suhega januarja« razkrijemo prijateljem in družini… »

Lažni intervjuji pri promociji prehranskih dopolnil

Gorenjski glas 17.01.2023
Zdravstveni inšpektorat potrošnike svari pred goljufivimi praksami pri prodaji prehranskega dopolnila za hujšanje Keto Diet. Neznano podjetje za promocijo izdelka uporablja izmišljene intervjuje z znanimi Slovenci in njihove fotografije brez njihovega… »

Golobova vlada se je sredi energetske krize in dušeče inflacije odločila za dvig trošarin!?

Nova 24TV 17.01.2023
Predsednik vlade Robert Golob (Foto: STA) Vlada Roberta Goloba rada poudarja, kako naj bi intenzivno delala na pripravi ukrepov za blažitev energetske in prehranske draginje. Sedaj so se tako spomnili, da sredi energetske krize, dušeče inflacije in… »

Američani do zmage tudi brez LeBrona

Slovenske novice 17.01.2023
Rokomet se čedalje bolj širi, velike načrte imajo tudi v ZDA. Do prvih zmag na svetovnem prvenstvu tudi Belgija in Iran. Med olimpijskimi igrami v Tokiu je rokometni ponos ranil nekdanji podajalec v ameriškem nogometu Jay Cutler, ko je izjavil, da… »

Zdravniška zbornica: Širi se lažna in nevarna informacija

Zurnal24 17.01.2023
V reklamenem oglasu navajajo strokovne neresnice in neumnosti. Na Zdravniški zbornici Slovenije (ZZS) opozarjajo na zavajajoča in tudi nevarna oglasa za prodajo lahko tudi zdravju nevarnih izdelkov. V prvem primeru gre za posebno zdravilo za diabetike… »

Spremljevalke razkrivajo, kako je "poslovati" med elito v Davosu

Necenzurirano 17.01.2023
V Davosu te dni poteka druženje pomembnih politikov, gospodarstvenikov in različnih vplivnežev, med njimi pa se diskretno smukajo tudi prostitutke. Po oceni časnika Times iz leta 2020 se v mondenem švicarskem letovišču v času Svetovnega… »

Ko zabaviščni park odprejo samo zate ...

Zurnal24 17.01.2023
Zvezdniki imajo številne privilegije. To še toliko bolj velja v Savdski Arabiji in še toliko bolj, če si Cristiano Ronaldo. Cristiano Ronaldo se je pred nekaj tedni preselil v savdski Al-Nassr, kjer mu bodo za leto dni izplačali kar 200 milijonov… »

Kaj se je dogajalo v Melbournu? Večino dvobojev so prekinili.

SiolNET 17.01.2023
Na teniškem OP Avstralije, prvem letošnjem turnirju za grand slam, se organizatorji spopadajo s težavami. Zaradi previsoke vročine so prekinili večino dvobojev. Odigrajo jih le tam, kjer imajo igrišča streho. Vročina je v avstralskih popoldanskih… »

Alenu Omiću nagrada

SiolNET 17.01.2023
Center Cedevite Olimpije Alen Omić je najkoristnejši igralec 15. kroga lige ABA. 216 centimetrov visoki košarkar si je individualno nagrado prislužil s predstavo ob sobotni zmagi ljubljanskega kolektiva nad Splitom v Areni Stožice. Na sobotnem… »

Na stadionih prve nemške lige dovoljeni le še kozarci za večkratno uporabo

RTV Slovenija 17.01.2023
V Bundesligi se bodo konec tedna po zimskem premoru znova začele tekme, a gledalce bo na stadionih pričakala novost – na voljo bodo le še kozarci za večkratno uporabo. Ponudniki pijače na nemških nogometnih stadionih morajo po novem uporabljati le… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem