Slovenija arhiv novic 17.01.2023

Volitev še kar ni konec

Gorenjski glas 17.01.2023
V več krajevnih skupnostih v Kranju in Škofji Loki bodo v nedeljo potekale naknadne volitve v svete krajevnih skupnosti, saj na novembrskih volitvah ni bilo zadosti kandidatov. Jutri predčasno glasovanje. Kranj, Škofja Loka, Medvode, Radovljica –… »

Demenca – moja učiteljica

Gorenjski glas 17.01.2023
Občina Železniki in Društvo bolnikov z osteoporozo Kranj vabita na predavanje Jožeta Škrlja z naslovom Demenca – moja učiteljica, ki bo danes, v torek, 17. januarja, ob 17. uri v sejni sobi (mansardi) Zdravstvenega doma Železniki. »Demenca je… »

Razstava Od črne do bele

Gorenjski glas 17.01.2023
Medvode – Jutri, 18. januarja, bo ob 19.30 v Knjižnici Medvode odprtje razstave slik Od črne do bele Mance Tonje Rismondo, ki nadaljuje družinsko tradicijo ustvarjanja umetnosti. Udeležila se je različnih kiparskih simpozijev tako pri nas kot v… »

Še tri nadaljevanja milijardne franšize Avatar

Dnevnik 17.01.2023
Drugi del Avatarja se po mesecu dni v kinodvoranah približuje dvema milijardama dolarjev zaslužka. James Cameron pravi, da zato že ve, kaj bo počel naslednjega pol desetletja. Do leta 2028 so v načrtu še trije filmi. Tretji del je že v… »

Največji investicijski projekt v zgodovini celjske bolnišnice v teku

Savinjsko Šalaške 17.01.2023
Včeraj so slovesno odprli nadomestno novogradnjo v Splošni bolnišnici Celje, ki velja za največji investicijski projekt v zgodovini celjske bolnišnice. V novih prostorih so v začetku leta začele delovati dnevna bolnišnica in anesteziološke… »

Podžupanja je Klavdija Gomboc

Gorenjski glas 17.01.2023
Tudi v Kranjski Gori imajo podžupanjo. Kranjska Gora – Županja Občine Kranjska Gora Henrika Zupan je na mesto podžupanje imenovala Klavdijo Gomboc. S tem je v sredo seznanila svetnike na seji občinskega sveta, naslednji dan pa podpisala sklep o… »

Kje najdem najcenejše gaming računalnike in grafične kartice?

Kozjansko 17.01.2023
Če morate kupiti nov računalnik, vendar ne veste, kje začeti, niste edini. Na srečo pri tem niste sami. Ta članek vas lahko usmeri k številnim različnim možnostim, ki so na voljo, in k ljudem, ki vam lahko pomagajo. Od preprostih računalnikov… »

V Malaviju najhujši izbruh kolere v zadnjih desetletjih

RTV Slovenija 17.01.2023
Razmere v Malaviju se ne izboljšujejo, v državi na jugu Afrike za kolero vsak dan umre v povprečju 15 ljudi. Od lanskega marca, ko so odkrili prvi primer nalezljive bolezni, se je z bacili kolere okužilo več kot 22.700 prebivalcev. "Nisem ravnal… »

Musk na sodišču zaradi domnevnega zavajanja Teslinih vlagateljev

Dnevnik 17.01.2023
Na sodišču v San Franciscu se bo danes z izbiro porote začel sodni proces proti glavnemu izvršnemu direktorju Tesle in lastniku Twitterja Elonu Musku, ki so jo vložili vlagatelji v proizvajalca električnih avtomobilov. Muska tožijo zaradi tvita, v… »

Namesto kape to sezono na glavo poveznite takšno pokrivalo

Slovenske novice 17.01.2023
Krznene čepice so vzljubile vse hollywoodske zvezdnice. Pravijo, da morajo biti stopala in glava na toplem, saj nas tako gotovo ne bo zeblo. Pozimi so seveda izjemno zaželena takšna in drugačna pokrivala. Čeprav smo jih bili v zadnjem času bolj… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem