Arhiv novic 18.01.2023

Kreditna sposobnost: bolje je, da je eden brezposeln

Zurnal24 18.01.2023
Bizarno. Za najem kredita je boljše, da je eden od para brezposeln, drugi pa ima višjo plačo, kot da imata oba enaki plači. Če imata starša z dvema otrokoma vsak po 1300 evrov plače, lahko dobita 111 tisoč evrov stanovanjskega posojila na 20 let… »

Kako močno nas bo po žepu udarila pokojninska reforma?

Finance.si 18.01.2023
Višanje socialnih prispevkov in dodatne obdavčitve kapitala so med predlogi za izboljšanje dolgoročne vzdržnosti pokojninske blagajne… »

INTERVJU David Bratož, Krka: Bo dividenda Krke trajna ali trajnostna?

Finance.si 18.01.2023
Kaj na področju trajnosti pričakujejo Krkini lastniki in kupci Krkina uprava in nadzorni svet sta novembra lani sprejela strategijo in politiko trajnosti. S članom Krkine uprave Davidom Bratožem, ki je odgovoren za področje trajnosti, smo se… »

Golob-Boštjančičev dohodninski zakon bo na ustavno sodišče poslal še državni svet

Finance.si 18.01.2023
Na pobudo interesne skupine delodajalcev so državni svetniki pravkar odločili, da bodo vladni dohodninski zakon poslali na ustavno sodišče… »

Razgibajmo misli in duha

RTV Slovenija 18.01.2023
Od zahtevnejših vprašanj tekmovalcem v kvizu do takih, ki vas razvedrijo, poučijo ali nasmejijo, saj so namenjeni zanimivim gostom … Po premoru se na TV SLO 1 vračajo razvedrilne oddaje Joker, Sobotno in Nedeljsko popoldne. V soboto, 21. januarja… »

Glave gor, tekma s Črno goro za nas finale

Delo 18.01.2023
Eden od nosilcev slovenske igre Blaž Janc ni preveč obžaloval poraza s Španijo, od svetovnega prvenstva se hoče posloviti z zmago. V nadaljevanju preberite: Med najboljšimi slovenskimi igralci na tekmi v Krakovu je bil Blaž Janc, toda strelec petih… »

Real Madrid zaostajal že z 0:2, nato čudežno vstal od mrtvih

SiolNET 18.01.2023
V Španiji so znani vsi četrtfinalisti kraljevega nogometnega pokala. Atletico Madrid se je z Janom Oblakom med osem najboljših uvrstil v sredo, ko je z 2:0 v gosteh premagal drugoligaša Levante. Barcelona je zlahka upravičila vlogo favorita pri… »

Veliko je razlogov, zakaj goljufati pri svoji dieti

Slovenske novice 18.01.2023
Goljufanje med dieto je normalno. Razlagamo, kako morate to početi. Ne boste verjeli, ogromno je ljudi, ki zagovarjajo, da vsaj enkrat na teden malce pogoljufamo naš natančen in strogi prehrambni načrt, je pa res, da večina teh zagovornikov prihaja… »

Več kot 10 modelov, za katere je registracija lahko po novem skoraj zastonj

Zurnal24 18.01.2023
Prva polovica devetdesetih let je bila na področju avtomobilizma zelo plodno obdobje in to je veljalo tudi za leto 1993. Katere avtomobilske modele bomo torej letos lahko prvič vpisali na seznam starodobnikov? To seveda pomeni, da so letos stari… »

Ilka Štuhec se je vrnila na bele strmine

SiolNET 18.01.2023
Slovenska specialistka za hitre discipline Ilka Štuhec, ki je na sobotnem superveleslalomu padla in preventivno izpustila nedeljsko tekmo, je na družbenem omrežju zapisala, da je "mini rehabilitacija" končana in da je pripravljena na novo smukaško… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem