Arhiv novic 18.01.2023

Suarez s tremi goli v prvem polčasu takoj zablestel v dresu Gremia

Delo 18.01.2023
Urugvajski nogometni napadalec Luis Suarez je odlično opravil prvi nastop za svoj nov klub v bogati karieri. Ob zmagi Gremia v brazilskem superpokalu Recopa Gaucho s 4:1 proti São Luizu je Luis Suarez dosegel tri zadetke v prvem polčasu… »

Bauhaus v prvi etapi presenetil domača asa

RTV Slovenija 18.01.2023
Nemec Phil Bauhaus (Bahrain Victorious) je zmagovalec prve etape na kolesarski Dirki po Avstraliji. V ciljnem sprintu krožne etape v Tanundi je ugnal dva domačina, Caleba Ewana (Avstralija) in Michaela Matthewsa (Jayco AlUla). V skupnem seštevku še… »

Svež in duhovit gledališki jezik

Dnevnik 18.01.2023
Znan je osrednji del programa letošnjega Tedna slovenske drame: na 53. festivalu domače dramske pisave v Prešernovem gledališču Kranj se bo v tradicionalnem terminu zvrstilo sedem tekmovalnih in pet spremljevalnih predstav, a tudi vrsta drugih… »

Jeremy Renner po nesreči s plugom v varnem zavetju doma

RTV Slovenija 18.01.2023
Hollywoodski igralec Jeremy Renner je po hudi nesreči s snežnim plugom zapustil bolnišnico. Zdaj okreva v varnem zavetju svojega doma. 52-letni zvezdnik Maščevalcev in dvakratni oskarjevski nominiranec – nominiran je bil za nastopa v filmih The… »

Konec tedna odpirajo smučišče na Lokvah

RTV Slovenija 18.01.2023
Konec tega tedna bodo na Lokvah nad Novo Gorico zagnali smučarsko napravo. Obiskovalcem bo na voljo tudi smučarska tekaška proga in sankališče. Da ob povečanem obisku ne bo prometnih zastojev, je novogoriški župan Samo Turel danes sklical sestanek… »

Ajanović Hovnikova o migracijski strategiji: Balkanski bazen se je praktično izpraznil

SiolNET 18.01.2023
Ministrstvo za notranje zadeve želi učinkovito migracijsko strategijo, ki bo podprta z integracijsko, je na sestanku delovne skupine vlade za pripravo vladne strategije na področju migracij dejala ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik v… »

Razpis za gradnjo amfiteatra ob SNG Nova Gorica znova neuspešen

Primorske 18.01.2023
V Novi Gorici upajo, da bo do leta 2025, ko bo Nova Gorica postala Evropska prestolnica kulture, ob stavbi Slovenskega narodnega gledališča (SNG) Nova Gorica zgrajen zunanji amfiteater. Vendar se začetek gradnje zamika, saj tudi na drugem razpisu niso… »

Odprt je razpis za Mlečno kraljico 2023

Celje.info 18.01.2023
Mlekarna Celeia išče Mlečno kraljico Zelene doline Slovenije 2023. Že 16. leto zapored so objavili razpis, na katerega vabijo dekleta, ki se zavedajo pomena kakovosti slovenske hrane in utripa slovenskega podeželja. Bodoči ambasadorki slovenskega… »

KMC Motoshop – vse za motoriste na enem mestu!

Domžalec 18.01.2023
Prepričani smo, da ste vsi ljubitelji motorjev že slišali za Motoshop KMC. Če pa še ne, potem je sedaj skrajni čas, da jo spoznate, saj vam na enem mestu ponuja vse, kar potrebujete za varno vožnjo na motorju. Spoznaj KMC Motoshop Motoristična… »

Kdo naj prizemlji Goloba? Ga je sploh treba?

Finance.si 18.01.2023
Predsednika vlade bi kazalo prizemljiti, a zelo redki si upajo seči tako visoko. Danes zdravniki, jutri pravosodje, včeraj različni covidni dodatki, potem ukrepi, tako za gospodarstvo kot tudi prebivalstvo, za blažitev draginje, predvsem energetske… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem