Arhiv novic 24.01.2023

V SDS za pripravo zakona o interventnih ukrepih v zdravstvu v 30 dneh

Nova 24TV 24.01.2023
Vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec (Foto: STA) Danes bo na zahtevo največje opozicijske stranke SDS izredna seja o razmerah v zdravstvu, kjer je so že pripravili predlog priporočila, s katerim bi se vlado pozvalo k takojšnji pripravi zakona o… »

Razkrita oporoka Ivane Trump: varuški stanovanje za več kot milijon dolarjev, Donaldu nič

Slovenske novice 24.01.2023
Nekdanja varuška je dobila stanovanje v Miamiju za 1,1 milijona dolarjev in njenega psa, nekdanji mož je ostal praznih rok. Julija lani je v 73. letu starosti umrla Ivanka Trump, nekdanja žena 45. predsednika Združenih držav Amerike Donalda Trumpa… »

Na Ptuju zagorela stanovanjska hiša

Slovenske novice 24.01.2023
Policisti so z ogledom in zbranimi obvestili izključili tujo krivdo. Ptujski policisti so bili včeraj popoldne obveščeni o požaru v stanovanjski hiši na njihovem območju. Zagorelo je zaradi kratkega stika na električni napeljavi. Požar je v… »

Uspelo mu je neverjetno: z dronom je posnel izjemno redek trenutek (VIDEO)

Slovenske novice 24.01.2023
Poglejte, kako se je jelen v istem trenutku znebil obeh rogov. Kanadskemu ljubitelju živali Dereku Keithu Burgoynu je uspelo ujeti trenutek, ki ga redko vidimo v naravi, je poročal ameriški ABC. Čeprav jeleni vsako leto odvržejo rogovje, je res redko… »

General: V Ukrajini doslej ranjenih ali ubitih 180 tisoč ruskih vojakov

Nova 24TV 24.01.2023
Natovarjanje trupel ubitih ruskih vojakov na območju Harkova, junij 2022 (Foto: epa) Skoraj 180.000 Rusov je bilo doslej ubitih ali ranjenih med vojno v Ukrajini, medtem ko številka za Ukrajince znaša 100.000 vojaških žrtev in 30.000 mrtvih med… »

RUBRIKA "SAJ NE MOREŠ VERJETI" S SLOVENSKIH AVTOCEST: Lahko se zahvali prisebnemu vozniku (VIDEO)

Regional 24.01.2023
Potem, ko sta se v slabih vremenskih razmerah na avtocesti v okolici Celja in včeraj tudi na primorski avtocesti kameri nastavila pozornosti željna ženska in moški, je včeraj na dolenjski avtocesti "izzival usodo" motorist. Prisebnemu vozniku in… »

Na Planini pouk na daljavo, zamet preprečil preboj do Prapretnega

Kozjansko 24.01.2023
Na Osnovni šoli Planina pri Sevnici danes ni rednega pouka, temveč so ga zaradi količine novozapadlega snega, ki ovira šolske prevoze, organizirali na daljavo. Kaj takega se po poročanju Večera ni zgodilo že leta. Vseeno bosta dve učiteljici danes… »

Zdravnik razkril, zakaj vzporedni mehanizem ne dovoli sprememb v zdravstvu

Nova 24TV 24.01.2023
Krištof Zevnik (Foto: STA) Dobavitelji v državnem zdravstvu zaradi preplačanih medicinskih pripomočkov letno zaslužijo vsaj 250 milijonov evrov, je na Portalu plus zapisal Krištof Zevnik, zobozdravnik, ki si s kolegi iz skupine zdravstvo.si med… »

Simoniti: “Z ukinitvijo muzeja je vlada izrazila določen prezir do osamosvojitve”

Nova 24TV 24.01.2023
Foto: zajetje zaslona “Argument vlade, da je treba za potrebe “transparentnega in strateško začrtanega strokovnega dela” muzeja združiti, je povsem napačen in v resnici politično motiviran argument, ki je objektivno vzeto, naperjen proti… »

Dr. Olaj: Poskus kriminaliziranja ustanovitve in delovanja avtocestne policije je vreden javne kritike in obsodbe

Nova 24TV 24.01.2023
Dr. Anton Olaj (Foto: Polona Avanzo) Potem ko je tožilstvo pred kratkim odločilo, da je bil projekt avtocestne policije “čist” – kar je zgolj potrdilo, da so se Tatjana Bobnar in njeni očitno šli politični boj – se odpira vprašanje, kdo bo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem