Arhiv novic 24.01.2023

Tina Maze ima novega: zgovorno o sebi kot voznici #video

SiolNET 24.01.2023
Kaj o sebi kot voznici pravi Tina Maze, ki bo vsaj eno leto vozila prenovljeni DS 7? Kako strpna je za volanom in ali, podobno kot mnogi odlični smučarji, tudi sama rada hitreje odpelje kakšno kombinacijo ovinkov? Foto: Gregor Pavšič V Slovenijo je… »

Na prodaj eden izmed najbolj prepoznavnih hrvaških otokov

SiolNET 24.01.2023
Na Hrvaškem za deset milijonov evrov prodajajo Galešnjak, otok ljubezni, ki je pozornost javnosti pritegnil zaradi svoje srčaste oblike. Otok Galešnjak v Pašmanskem kanalu je eden najbolj prepoznavnih hrvaških otočkov. Na njem dopustujejo svetovni… »

Kako pripravite sladko pecivo, ki prihaja iz severne Evrope?

SiolNET 24.01.2023
Cimetove rolice, zvitki ali polžki, kot jim pravimo v slovenskem jeziku, so priljubljena slaščica predvsem v predelu severne Evrope, poznajo pa jih tudi v Nemčiji, Avstriji in Severni Ameriki (cinnamon rolls). Na Švedskem jim pravijo kanelbulle, na… »

Olimpija "rezervirala" trenutno najboljšega strelca druge hrvaške lige

RTV Slovenija 24.01.2023
Nogometni klub Olimpija je sporočil, da bo v prihodnji sezoni zanj igral avstrijski napadalno usmerjeni nogometaš Raul Alexander Florucz, ki bo v Ljubljano prišel junija. 21-letnik je trenutno član Jaruna iz Zagreba, ki nastopa v drugi hrvaški ligi… »

Jan Plestenjak brez dlake na jeziku okrcal del slovenske estrade

Slovenske novice 24.01.2023
Meni, da imamo Slovenci radi glasbo v domačem jeziku. V tokratni Areni je na temo nastopa Svetlane Ražnatović - Cece na ptujskem kurentovanju spregovoril priljubljeni slovenski glasbenik Jan Plestenjak. »Jaz sem ustvarjalec in imam veliko spoštovanje… »

Poglejte, kaj danes počne junakinja šova Ljubezen po domače (FOTO)

Slovenske novice 24.01.2023
Našla je zanimivo tržno nišo. Temperamentna Rasema Begulić je številnim gledalcem k srcu prirasla v šovu Ljubezen po domače, kjer je srečo poskusila že večkrat, a žal svojega princa na tak način doslej ni našla. Da šaljiva in temperamentna… »

Sodnica ga je pokazala, njeno potezo pozdravili z ovacijami (VIDEO)

Slovenske novice 24.01.2023
Beli karton za zdravnike obeh moštev. Na tekmi ženskega portugalskega superpokala med Benfico in Sportingom je sodnica pokazala beli karton. Ko so videli, da je nekomu na klopi slabo, so nesrečnežu pritekli na pomoč zdravniki obeh ekip. K sreči je… »

Nekdanja poslanka zaradi snega na cesti skoraj umrla

Slovenske novice 24.01.2023
Znanec jo je ob tem rešil kazni. V teh dneh je bilo tudi na spletnih omrežjih veliko povedanega na temo snega, ki je med drugim prinesel številne težave na slovenskih cestah. Mnogi so za prometni kaos krivili Dars in druge zimske službe, medtem ko… »

Njeni prijatelji protestirali, a drug za drugim izginjajo. Zdaj je izginila še ona ...

Slovenske novice 24.01.2023
Kitajska v primežu ogromnega skoka okužb zaradi koronavirusa, a njeni državljani preživljajo pekel tudi zaradi ukrepov policijske države. Kitajska je trenutno v primežu ogromnega skoka okužb zaradi koronavirusa, a njeni državljani preživljajo… »

Mihail ubil 83 žensk in ima posebno željo: pridružil bi se Putinu (VIDEO)

Slovenske novice 24.01.2023
Nekdanji policist Popkov prestaja dve dosmrtni kazni. Serijski morilec Mihail Popkov (58) se želi pridružiti Wagnerjevi zasebni vojski plačancev, v kateri je že »na tisoče morilcev, posiljevalcev in drugih zadrtih zločincev«. Nekdanji policist… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem