Arhiv novic 27.01.2023

Vlada razmišlja o podaljšanju regulacije cen električne energije

Delo 27.01.2023
Trenutne tržne cene elektrike za prihodnja tri leta so nižje od regulirane cene za mala in srednja podjetja. V nadaljevanju preberite: Na ministrstvu za gospodarstvo ter ministrstvu za okolje, podnebje in energijo razmišljajo o podaljšanju regulacije… »

Kaj se skriva v ozadju prerojene Ilke Štuhec? #video

SiolNET 27.01.2023
Za slovensko smučarko Ilko Štuhec je uvodni del sezone, ki si ga je slovenska šampionka želela. Krono odličnim predstavam je Štuhčeva nadela v soboto, ko je v Cortini d'Ampezzo na smuku dosegla svojo deseto zmago v svetovnem pokalu in po kateri… »

Petar Grašo razkril, v kakšnem odnosu je s svojo bivšo

SiolNET 27.01.2023
Priljubljeni hrvaški pevec Petar Grašo je spregovoril o odnosu, ki ga ima z nekdanjo partnerko Danijelo Martinović, s katero sta bila skupaj 24 let. "Z nikomer se ne prepiram. Še vedno sva v dobrih odnosih," je za Story.hr povedal Petar Grašo in tako… »

Hvala za več kot 5 nogometnih igrišč obnovljenega gozda!

SiolNET 27.01.2023
Skupno bo Slovenija bogatejša za več kot pet nogometnih igrišč obnovljenega gozda, k čemur je največ pripomogla prav srčnost članov našega Petrol kluba, pravijo v Petrolu, hvaležni vsem podpornikom januarske akcije za obnovo slovenskih gozdov… »

Obrov: Talci rešeni, teroristi vklenjeni

Primorske 27.01.2023
Danes dopoldne je v okolici in v sami lovski koči v Obrovu potekalo usposabljanje pogodbenih rezervistk in rezervistov Slovenske vojske. OBROV > Zaključno akcijo prvega letošnjega usposabljanja vojaških rezervistov je pošteno oklestila močna burja… »

Se odpravljate na zimske počitnice, delu pa kar ni videti konca?

Delo 27.01.2023
Ti dve izvrstni pametni napravi vam lahko pomagata. Zimske počitnice so tu in otroci se že veselijo belih strmin, po katerih se bodo spuščali. Vas pa skrbi, ker je še toliko dela. Delo res ne počiva, a zato vam ni treba odlagati dopusta… »

Prvič na trgu: avtomobilska kolesa, s katerimi boste poželi vso pozornost na cesti

SiolNET 27.01.2023
Kolo naj bi kot enega največjih izumov zgodovine začeli uporabljati Mezopotamci v četrtem tisočletju pred našim štetjem. To je vodilo v napredek pri prevažanju, kar je najprej spremenilo vojaška bojevanja in kmetijstvo, potem pa tudi obrt in… »

Ameriški inštitut: Rusiji zmanjkuje dronov, a prihaja nova pošiljka

Nova 24TV 27.01.2023
Ukrajinske varnostne in obrambne sile prikazujejo brezpilotna letala, uporabljena v ruskih napadih. (Foto: epa) Ruske zaloge iranskih bojnih dronov bodo kmalu pošle. Kremelj ima dovolj brezpilotnikov le še za nekaj napadov na Ukrajino. Vendar je v… »

ZIMSKE POČITNICE ZA POLOVICO ŠOLARJEV: Da so letos prej, je kriva Planica

Regional 27.01.2023
Prihodnji teden se za približno polovico slovenskih šolarjev začenjajo zimske počitnice. Kljub temu da se bodo letos počitnice začele nekoliko prej kot ponavadi, pa so pri zvezi prijateljev mladine za otroke pripravili mnoge počitniške dejavnosti… »

Policisti zgroženi: voznik tovornjaka brez premora 33 ur

SiolNET 27.01.2023
Nemška policija je ustavila turškega voznika tovornjaka, ki je brez zaznanega premora vozil 33 ur. Visoka kazen čaka tako voznika kot tudi njegovega delodajalca. Nemška policija je na Bavarskem opravljala redno prometno patruljo in pri tem ujela… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem