Arhiv novic 27.01.2023

V posmeh državi: Snežičevi plakati pred vrati Fursa

Necenzurirano 27.01.2023
Davčni svetovalec in dolžnik je v neposredni bližini sedeža Fursa zakupil plakate, s katerimi podjetnike vabi v Bosno in Hercegovino. Rok Snežič je davčni svetovalec, ki je hkrati eden največjih davčnih dolžnikov v državi. Finančni upravi RS… »

Zmelkoow pomahali v slovo

Slovenske novice 27.01.2023
Člani legendarne skupine pravijo, da je to njihovo prvo, a zagotovo ne zadnje slovo. Skupina Zmelkoow je že lani napovedala slovo v letu 2023. Krivca za to drastično in preventivno dejanje niso iskali, ampak se je javil kar sam. Pravzaprav jih je bilo… »

Zameti v deželi vzhajajočega sonca

Slovenske novice 27.01.2023
Velik del Japonske je zajelo močno sneženje. Zastoji, odpovedani poleti in obtičali hitri vlaki. Velik del Japonske je zajelo močno sneženje, ki je povzročilo cestne zastoje, motilo železniški promet in prizemljilo letala, umrla pa je tudi ena… »

Tanja Fajon navdušuje Putinove medije

Nova 24TV 27.01.2023
Zunanja ministrica Tanja Fajon v zunanji politiki ustvarja delitve in daje prostor aktivistični politiki. (Vir: STA) Če že ne manjka kritik na račun ministrice za zunanje zadeve Tanje Fajon na račun nove zunanje politične strategije zunanjih… »

Ljudi rešujejo iz snega, družabna omrežja pa vabijo na zimske pohode v kopalkah (FOTO)

Slovenske novice 27.01.2023
Izlet na Goteniški Snežnik bi se lahko tragično končal za pomrznjenega planinca. Že letošnja prva obilnejša snežna pošiljka je pokazala, da gore pozimi še bolj pokažejo zobe kot poleti. Snežne razmere so namreč veliko bolj zahtevne in… »

Poročni sejem le brez odvetnikov

Slovenske novice 27.01.2023
Na 5. prireditvi v motelu Čarda vrsta idej za organizacijo sanjskega obreda. Razstavljavci iz Slovenije in Hrvaške. Po nekaj letih premora je minulo nedeljo v motelu Čarda v Nemčavcih pri Murski Soboti potekal 5. poročni sejem ali, kot so ga… »

Avstrija od Bruslja zahteva zid na zunanji meji EU

Nova 24TV 27.01.2023
Avstrijski kancler Karl Nehammer. (Vir: EPA) Medtem, ko Slovenija svojo ograjo na južni meji države ruši, jo vse več držav gradi. Od Poljske, Madžarske in Bolgarije, vse do, Litve, Grčije in Španije, vse te države postavljajo takšne in drugačne… »

Sedem avstrijskih policistov za enega Slovenca, ki ni želel ustaviti

24ur 27.01.2023
Po spletu se je razširil posnetek aretacije slovenskega državljana v Avstriji. 55-letnik je namreč ignoriral poziv policije, ki je izvajala rutinsko kontrolo prometa v okolici Dunaja. Moškega so zato aretirali, pri tem pa je sodelovalo sedem… »

Mimo Zemlje švignil asteroid v velikosti kombija: 'Eden redkih, ki se nam je tako približal'

Necenzurirano 27.01.2023
Asteroid 2023 BU, katerega velikost primerjamo z velikostjo slona ali kombija, je pred 6 dnevi odkril amaterski astronom Genadij Borisov na Krimu. Včeraj okoli 16.30 je mimo našega planeta na razdalji le 3600 kilometrov od površja Zemlje poletel majhen… »

Kršiteljev toliko, da so jim morali na pomoč priskočiti od drugod

Zurnal24 27.01.2023
Na Severnem Primorskem te dni divja močna burja, ki povzroča veliko preglavic v prometu. Tudi zato, ker se vozniki ne držijo predpisanega izločanja iz prometa. Zadnje dni je močna burja na Severnem Primorskem presenetila marsikaterega voznika, prav… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem