Arhiv novic 27.01.2023

V Cvetličarni se nocoj klanjajo legendam

Primorske 27.01.2023
Na oder ljubljanske Cvetličarne bodo drevi stopili štirje najvidnejši slovenski “tribute” bandi in se s svojimi nastopi poklonili velikanom svetovne rockerske in metalske scene - zasedbam Iron Maiden, Mötorhead, AC/DC in Metallica. LJUBLJANA > Kot… »

Margot Robbie razkrila, kdo od njenih igralskih kolegov se najbolje poljublja

SiolNET 27.01.2023
V filmih se je poljubljala z največjimi hollywoodskimi zvezdniki od Leonarda DiCapria do Brada Pitta, zdaj pa je povedala, čigave ustnice so jo najbolj navdušile. Margot Robbie, ena najbolj zaželenih in najbolje plačanih igralk v Hollywoodu, se je… »

NAPAČNO ODGOVORILA NA 13. VPRAŠANJE V MILIJONARJU: Večina prebivalcev Istre bi verjetno poznala odgovor; ste med njimi?

Regional 27.01.2023
Ivana Polančec, učiteljica angleščine na osnovni šoli, je pred tednom dni z odlično igro v hrvaški različici Milijonar osvojila 18.000 evrov, včeraj pa se je njena pot v kvizu nadaljevala. Pred četrtkovo oddajo so ji do končne nagrade 150.000… »

Napadalec vdrl v ambasado in streljal s kalašnikovom #video

SiolNET 27.01.2023
V Teheranu, prestolnici Irana, je danes zjutraj napadalec, oborožen z avtomatsko puško kalašnikov, vdrl v azerbajdžansko ambasado in ubil vodjo varnostnikov, še dva varnostnika pa sta v napadu utrpela poškodbe, poroča AP News. Azerbajdžanski… »

Delovno srečanje županov regij SAŠA in Zasavja

Nova 24TV 27.01.2023
Na delovnem srečanju so se v četrtek sestali župani premogovnih Savinjsko-Šaleške regije in Zasavja ter predstavniki razvojnih agencij obeh regij. Želeli so izmenjati izkušnje, se seznaniti s stanjem na področju prestrukturiranja regij in… »

Novinarji osrednjih medijev od Goloba dobili potrditev “kam pašejo”

Nova 24TV 27.01.2023
Novinarji osrednjih medijev so od predsednika vlade dobili potrditev, da dobro opravljajo svoje delo. (foto: Zajem zaslona) Ovijanje v glamur, prikrivanje, zavajanje in izrazito pristransko poročanje. Vse to so osrednji mediji počeli za Roberta Goloba… »

Omejitev 70 km/h, njega pa ujeli pri ...

Slovenske novice 27.01.2023
Vozniku so zaradi tako visoke prekoračitve hitrosti vzeli vozniško dovoljenje. Na območju Gortine so policisti včeraj obravnavali voznika osebnega vozila, ki je pri omejitvi 70 km/h vozil 128 km/h. Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje… »

Pomladitev: 45-letnik s srcem 37-letnika, kožo 28-letnika in pljuči 18-letnika

24ur 27.01.2023
Bryan Johnson je star 45 let, toda testi naj bi kazali, da ima srce 37-letnika in pljuča mladega odraslega. Pomladitev naj bi bila rezultat intenzivnega eksperimentalnega programa Project Blueprint. Johnson je namreč podjetnik s področja… »

Progresirana Luna v strelcu

Slovenske novice 27.01.2023
V tem času lahko več potujete in se izobražujete. Pazite, da se ne zredite ali ne zanosite, če tega nočete. Progresirana Luna se v vsakem znamenju zodiaka mudi približno dve leti in pol, tako lahko v približno 28 letih spoznamo lastnosti in… »

Takšno vreme lahko pričakujete med zimskimi počitnicami

Zurnal24 27.01.2023
Med šolskimi počitnicami se obeta večinoma sončno in suho vreme. Za velik del učencev se začenjajo zimske počitnice in vreme bo ravno pravšnje za uživanje v prostem času. In kako bolje izkoristiti prosti čas, kot pa za smučanje. Kot poroča… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem