Arhiv novic 27.01.2023

Vladni bombončki javnemu sektorju občine silijo v višanje cen storitev

Nova 24TV 27.01.2023
Foto: Freepik Novomeški občinski svet bo na današnji seji obravnaval predlog za povišanje cen v novomeških vrtcih. V slednje je občina prisiljena zaradi bistveno višjih stroškov dela zaradi dogovora vlade s sindikati po zvišanju plač zaposlenih… »

STROJEVODJA ZA EN DAN: Vse najboljše Rok Matek! (FOTO)

Regional 27.01.2023
Da iz Gledališča Koper prihajajo novice o novih predstavah in dogodkih, smo navajeni. Da pa koga iz igralske zasedbe pošljejo za en dan voziti vlak, še nismo ne slišali ne brali. To se je zgodilo te dni, ko svojo okroglo rojstnodnevno obletnico… »

S plačilom parkirnine do brezplačne vožnje z avtobusom

Primorske 27.01.2023
S 1. februarjem bo parkiranje v Parkirni hiši Sonce plačljivo. Za eno uro parkiranja bo potrebno odšteti en evro, za celodnevno parkiranje pa šest evrov. Uporabnice in uporabniki parkirne hiše bodo s plačilom parkirnine dobili pravico do brezplačne… »

Če je še kdo zmeden, Mikaela Shiffrin je govorila o menstrualnem ciklu, ne o kolesarjenju #video

SiolNET 27.01.2023
Ameriška smučarka Mikaela Shiffrin, ki je s 84 zmagami v svetovnem pokalu utrdila svoj primat najboljše alpske smučarke v zgodovini, je na družbenih omrežjih opozorila na ponesrečen prevod njene izjave o mesečnem ciklu oz. menstruaciji. View this… »

Mi2 bodo tisoči koncert odigrali maja v Križankah

Dnevnik 27.01.2023
Skupina Mi2 bo letos odigrala svoj tisoči koncert in sicer so si za tak jubilej izbrali kar ljubljanske Križanke. »Štajerski pubeci« bodo tam nastopili 12. maja. Dvanajstega maja bo štajerska skupina Mi2 odigrala svoj tisoči koncert, za kar so si… »

[Video] Župan Janković kljub odločbi sodišča nad kmete in lastnike zemljišč poslal stroje in redarstvo

Nova 24TV 27.01.2023
Foto: Nova24TV Gradnja kanala C0 še kar poteka. Okrožno sodišče v Ljubljani je zavrnilo tožbo Mestne občine Ljubljana (MOL), ki je zahtevala, da mora Aleš Mrzel zaradi preprečevanje gradnje povezovalnega kanala C0 plačati MOL odškodnino v… »

Astrologinja Lenka: Venera prehaja v znamenje rib

Slovenske novice 27.01.2023
Kaj nam prinašajo zvezde? Luna je v znamenju ovna in še naprej širi navdušenje in strast, kar bo včasih prišlo zelo prav. Naredila bo sekstil s Saturnom iz znamenja Vodnarja, ki bo to ognjevito energijo umiril in ji dal veliko dobrih nasvetov… »

Koristi srcu in očem

Slovenske novice 27.01.2023
Hruške imajo številne blagodati za naš organizem, skrbijo za zdravo prebavo, krepijo imunski sistem. Hruške so sladke, sočne in blagega okusa pa še zdrave povrhu, so odličen vir prehranskih vlaknin, vsebujejo vitamine A, B1, B2, C in E, folno… »

Trans posiljevalca so poslali v moški zapor – aktivisti so ogorčeni!

Nova 24TV 27.01.2023
Adam Graham je opravil tranzicijo spola in postal Isla Bryson. (Vir: Twittter) Isla Bryson je bil nekoč Adam Graham, obsojeni posiljevalec. Pravosodni organi so ga spoznali za krivega dveh posilstev, enega leta 2016 in drugega leta 2019. Obtoženi… »

Je vladajoče strah resnice? Predsednica DZ znova zavrnila poslansko vprašanje!

Nova 24TV 27.01.2023
Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič. Predsednica državnega zbora ponovno krši Poslovnik DZ in zavrača pisno poslansko vprašanje, tokrat poslanke Karmen Furman, so sporočili s poslanske skupine SDS ter vprašali: “Zakaj? Koga je strah… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem