Arhiv novic 27.01.2023

Simeone nad sodnika, Ancelotti hvali Viniciusa

Delo 27.01.2023
Po četrtkovem madridskem derbiju v četrtfinalu španskega pokala, s 3:1 je na štadionu Santiago Bernabeu zmagal Real, se odzivi kar vrstijo. Tokratni derbi je imel še posebej neprijeten uvod, saj so neznanci, šlo naj bi za navijače Atletica, na most… »

Z injekcijsko iglo grozil blagajničarki, da jo bo zabodel. Ta mu je nato predala denar

Gorenjski utrip 27.01.2023
Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel kar nekaj klicev. Na področju kriminalitete so obravnavali: Tatvino kolesa v Radovljici, KD izsiljevanja na Brniku, Drzna tatvina na območju Škofje Loke, kjer sta si storilca iz… »

Nadala čakata dva meseca okrevanja

Dnevnik 27.01.2023
Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal je v četrtek zvečer potrdil, da bo zaradi poškodbe mišice z igrišč odsoten od šest do osem tednov, je objavila hrvaška tiskovna agencija Hina. Nadal je poškodbo staknil v 2. krogu odprtega prvenstva… »

Ake odločil obračun vodilnih ekip Premier lige

RTV Slovenija 27.01.2023
Na uvodni tekmi 4. kroga Pokala FA sta se pomerili vodilni ekipi Premier lige. Manchester City je na stadionu Etihad premagal Arsenal z 1:0. Edini zadetek je dosegel Nathan Ake v 64. minuti. Topničarji imajo po polovici sezone v angleškem prvenstvu pet… »

V Rogaški Slatini na prehodu za pešce zbil mladoletnika

Kozjansko 27.01.2023
Včeraj je v popoldanskih urah je voznik osebnega vozila na Kidričevi ulici v Rogaški Slatini na prehodu za pešce trčil v mladoletnega pešca. Ker je pešec vozniku dejal, da ni poškodovan, je voznik odpeljal dalje, izmenjala sta si tudi telefonski… »

Kraja brisač iz nakupovalnega centra v Novi Gorici

Goriški portal 27.01.2023
V večjem nakupovalnem centru v Novi Gorici je v torek prišlo do tatvine, posredovala je policija. V torek okoli poldneva je neznanec iz trgovine nakupovalnega centra ukradel večje brisače v vrednosti okoli 70 evrov. Ker je oškodovanec podal predlog… »

Cena toplote nižja tudi na Jesenicah

Gorenjski glas 27.01.2023
Vlada je z uredbo določila najvišjo maloprodajno ceno megavatne ure toplote iz sistemov daljinskega ogrevanja za gospodinjstva. Tako bo do znižanja cene toplote prišlo tudi na Jesenicah, po izračunih za okrog trinajst odstotkov. Jesenice – Občani… »

Beograd namignil na možnost uvedbe sankcij proti Rusiji. Podpora članstvu v EU-ju 43-odstotna.

RTV Slovenija 27.01.2023
Srbski zunanji minister Ivica Dačić je v sredo prvič namignil, da bi Beograd lahko spremenil smer in uvedel sankcije proti Rusiji, kar je ena od ključnih zahtev Bruslja za napredovanje pogajanj za članstvo v Evropski uniji. "Obsojamo kršitev… »

Ivu Boscarolu priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta 2022

Nova 24TV 27.01.2023
Foto: Združenje Manager Člani Združenja Manager so na tradicionalnem januarskem srečanju, s katerim simbolično obeležijo začetek novega poslovnega leta, podelili priznanja Združenja Manager. Priznanje za življenjsko delo na področju menedžmenta… »

Sneg je prišel ob pravem času: smučišča počitnikarje čakajo pripravljena

RTV Slovenija 27.01.2023
Po obilni snežni pošiljki v preteklih dneh so večja pa tudi manjša in nižje ležeča smučišča po državi pripravljena na šolske zimske počitnice, ki so letos skoraj en mesec prej. Na Pohorju, Cerknem, Kaninu in Voglu imajo več kot meter snega… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem