Arhiv novic 27.01.2023

Pri 28-letniku večja količina droge

Slovenske novice 27.01.2023
V občini Miren - Kostanjevica so opravili hišno preiskavo. Našli so 82 sadik konoplje, posušeno travo in druge dokaze. Policisti so v enem od naselij v občini Miren - Kostanjevica potrkali na vrata 28-letnika in opravili hišno preiskavo. Zasegli so… »

Ustavno sodišče razveljavilo zakonsko določbo, ki omogoča podaljšanje koncesije za zdravstveno dejavnost

Primorske 27.01.2023
Ustavno sodišče je razveljavilo določbe zakona o zdravstveni dejavnosti, ki omogočajo možnost podaljšanja podeljene koncesije za opravljanje javne službe. Do nove zakonske ureditve bo, kot je v odločbi odločilo ustavno sodišče, po izteku… »

STA: Odstranili so opozorilni napis, a posledice še čutijo

Dnevnik 27.01.2023
Slovenska tiskovna agencija od današnjega dne diha še nekoliko lažje. Po skoraj dveh letih finančnih pritiskov, ki jih je izvajala vlada Janeza Janše, so danes z Ukomom sklenili novo pogodbo o financiranju. Agencija tudi ponovno zaposluje, a vse… »

Huda nesreča na smučišču, enega odpeljali v bolnišnico, drugega iščejo

Slovenske novice 27.01.2023
Policisti zbirajo obvestila o domnvenem smučarju, ki naj bi pobegnil s kraja nesreče. Policisti PP Slovenska Bistrica obravnavajo primer o huje poškodovanem smučarju, v katerega naj bi se zaletel drugi smučar in se odpeljal naprej. Policisti tako o… »

Đoković v zgodovinski finale, Cicipasa skoraj izdali živci

Zurnal24 27.01.2023
Dobili smo prvega moškega finalista na OP Avstralije. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je drugi finalist odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. V polfinalu je s 7:5, 6:1, 6:2 po dveh urah in 20 minutah ugnal Američana Tommyja Paula… »

Močne eksplozije v bližini nuklearke Zaporožje

Zurnal24 27.01.2023
Mednarodna agencija za jedrsko energijo (IAEA) je v četrtek sporočila, da so blizu jedrske elektrarne v ukrajinskem Zaporožju, ki je pod nadzorom Rusije, odjeknile močne eksplozije. V Moskvi so trditve IAEA označili za neutemeljene. "Včeraj okoli… »

Petrol za letos načrtuje rekordne prihodke

Nova 24TV 27.01.2023
Petrol (Foto: STA) Skupina Petrol letos načrtuje rekordnih 10,2 milijarde evrov prihodkov od prodaje, čisti dobiček pa naj bi se ustavil pri 117,1 milijona evrov, izhaja iz poslovnega načrta podjetja. “Čeprav je pred nami zahtevno leto zaradi… »

Finec debitiral z ničlo, Olimpija pribita na dnu

Delo 27.01.2023
Hokejisti SŽ Olimpije so ob debiju trenerja Anttija Karhule izgubili pri Graz 99ers z 1:4. Sedmi poraz zapored. V nedeljo bo v Tivoliju gostoval Innsbruck. Hokejisti SŽ Olimpije so v tekmi 44. kroga lige ICEHL v gosteh izgubili z graško ekipo Graz99ers… »

Kriminalisti ovadili podjetje, ki naj bi ogoljufalo vsaj 91 kupcev

SiolNET 27.01.2023
Kriminalisti so na podlagi utemeljenih razlogov za sum, da je bilo storjenih več kaznivih dejanj poslovne goljufije, na krško tožilstvo ovadili podjetje z območja Policijske uprave (PU) Novo mesto, ki se ukvarja z dobavo in vgradnjo pohištva… »

Zaradi ustavljenega tovornjaka v predoru prometna nesreča, avto zasul plaz

Celje.info 27.01.2023
Ob 12.58 sta na avtocesti v predoru Jasovnik, smer Ljubljana, občina Vransko, osebni vozili v naletu trčili v ustavljeni tovornjak. Gasilci PGE Celje in CZR Domžale so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nevtralizirali iztekle motorne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem