Arhiv novic 27.01.2023

Bodo še zaostrili razmere? Podvojen dobiček in nova napoved.

SiolNET 27.01.2023
Tesla je lani podvojila svoj dobiček iz leta 2021 in z vsakim avtomobilom zaslužila skoraj deset tisoč dolarjev. Medtem napovedujejo novo, za proizvodnjo še cenejšo platformo in večinoma samozadostnost pri proizvodnji nepogrešljivih baterij… »

Sedmi pečat: Mulci iz benda

RTV Slovenija 27.01.2023
Animirani film v klasični tehniki, ki je nastal po kultni mangi Hirojukija Ohašija, je celovečerni prvenec režiserja Kenjija Ivaisave. Zdolgočaseni najstniki, ki iščejo vznemirjenje, se zatečejo v rokenrol in ustanovijo glasbeno skupino. Ko… »

Janez Janša poziva Urško Klakočar Zupančič, naj odstopi

Slovenske novice 27.01.2023
Opozicijski šef ni zadovoljen s predsednico državnega zbora. Predsednik opozicijske stranke SDS je tokrat vzel pod lupo predsednico državnega zbora Urško Klakočar Zupančič. In kaj je razlog? Predsednica po njegovem mnenju »grobo žali državo in… »

Predsednici državnega zbora krilo zlezlo previsoko? Takšna je bila, ko je stopila iz avta (FOTO)

Slovenske novice 27.01.2023
Urška Klakočar Zupančič si je oblekla morda nekoliko prekratko krilo, kot zapoveduje protokol. Predsednica državnega zbora (DZ) Urška Klakočar Zupančič se je istega dne udeležila posveta diplomacije na Brdu pri Kranju, še prej pa je v državnem… »

Mamice napadle sanjskega Blaža: Če si sanjski, lahko parkiraš tudi tako

Slovenske novice 27.01.2023
Menda je bilo 100 prostih parkirnih mest, a je vseeno parkiral tako. Zvezdnik šova Sanjski moški Blaž Kričej Režek je po snemanju šova v središču pozornosti, kjerkoli se pojavi. Ker ima sponzorsko vozilo, je opažen tudi na cesti in na… »

Svet je šokiral z odstopom, zdaj znan bizaren razlog za odhod papeža

Slovenske novice 27.01.2023
Pokojni papež Benedikt je kot glavni razlog za odstop takrat navedel nespečnost. Že od začetka papeževanja je pokojnega papeža Benedikta XVI. mučila nespečnost, piše v pismu, napisanem nekaj tednov pred njegovo smrtjo. V pismu svojemu biografu… »

Starši, primite se za denarnice! Izračunali smo, koliko boste plačevali za vrtec po podražitvah

Slovenske novice 27.01.2023
Preverili smo, koliko stanejo vrtci v 12 mestnih občinah, in izračunali, koliko bo treba za vrtčevsko varstvo odšteti ob napovedanem zvišanju cen. Že vse od povišanja plač pomočnicam vzgojiteljic za štiri plačne razrede, kar pomeni približno… »

Grozljivka med kopanjem, v fantka udarila strela (VIDEO)

Slovenske novice 27.01.2023
Je v bolnišnici, v kritičnem stanju. V dečka, ki naj bi bil star okoli deset let, je med kopanjem v Shellharbourju na južni obali Avstralije udarila strela. Malčka so odpeljali v otroško bolnišnico in je v kritičnem stanju, poroča Daily Mail… »

[Video] Z nastankom Gibanja Svoboda se je v slovenski prostor zasejala nova oblika fašizma

Nova 24TV 27.01.2023
V Gibanju Svoboda praznujejo eno leto obstoja. Vir: Zajem zaslona, Facebook Mineva natanko leto dni, odkar je nastalo Gibanje Svoboda. Čas, ko je bila stranka še zunaj parlamenta, je zaznamovala sovražna retorika do drugače mislečih oz. političnih… »

V Milijonarju vprašanje o Jezusu, poslušalci tega radia so ogorčeni

Slovenske novice 27.01.2023
Odzval se je tudi Planet TV, kjer se kviz predvaja. V priljubljeni oddaji Milijonar so tekmovalcu zastavili malce nenavadno vprašanje. »V Svetem pismu lahko preberemo, da je imel Jezus – koliko bratov?« Možni odgovori pa so bili »nobenega«… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem