Arhiv novic 31.01.2023

Hopsi prizadejali Krki prvi prvenstveni poraz

RTV Slovenija 31.01.2023
Košarkarji Krke so na 16. tekmi v državnem prvenstvu doživeli prvi poraz. Na Polzeli so jih s 73:66 presenetili Hopsi, ki so slavili prvič letos oziroma šestič v sezoni. Polzeljani so zasluženo osvojili dve točki, saj so bili v ospredju vseh 40… »

Dnevni horoskop za sredo, 1. februarja 2023

Zurnal24 31.01.2023
Ustavljate se tam, kjer čutite pripadnost in toplino. Zaželeli si boste več bližine ter pozornosti tistih, ki so vam blizu. Velika vprašanja in težke naloge stopajo v ozadje, tudi notranji nemir se počasi umika iz obzorja. V čustvenem smislu boste… »

Jasni znaki, da imate dobrega partnerja

Slovenske novice 31.01.2023
So dejanja in obnašanja, ki brez dvoma pričajo o tem, da je vaš partner dober partner. Ko gre za videz, ima vsak svoj okus, ko pa gre za čustven vidik, domala vsa človeška bitja hrepenimo po dokaj podobnih kvalitetah. Sledeče so značilne za… »

Znani Slovenci in snežne radosti

Slovenske novice 31.01.2023
Končno smo dočakali sneg. V snežnih radostih uživajo tudi znani Slovenci. Medtem ko se ljubitelji višjih temperatur pritožujejo nad trenutnimi vremenskimi razmerami in novimi snežnimi pošiljkami, ki nam jih napovedujejo vremenoslovci, se… »

FOTO: V veliki tragediji na jezeru utonilo 49 otrok

Necenzurirano 31.01.2023
Skupno število smrtnih žrtev nedeljske tragedije na jezeru Tanda na severu Pakistana je naraslo na 51. Poleg 49 otrok sta umrla tudi učitelj in kapitan. Prva poročila po nedeljski nesreči na pakistanskem turističnem jezeru Tanda, kjer se je prevrnil… »

Zelena energija proti črnim scenarijem

Delo 31.01.2023
Sonce in veter sta lani s skokom njunega izkoriščanja za proizvodnjo elektrike olajšala bitko z energetsko krizo. V nadaljevanju preberite: Evropski uniji je doslej uspelo prebroditi energetsko krizo bolje, kot so predvideli črni scenariji. Kljub… »

Kaj poslušajo Slavoj Žižek, Manca Košir, Martin Golob in Tilen Artač?

RTV Slovenija 31.01.2023
V novi tretji sezoni oddaje Moj klasični hit boste izvedeli, katero klasično delo je najbliže Slavoju Žižku, Manci Košir, Martinu Golobu in Tilnu Artaču. Glasba, ki jo človek posluša, zelo veliko pove o njegovi osebnosti in o njegovem značaju… »

Voščenemu Karlu III. sta zabrisala torto v obraz, zdaj ju čaka kazen

RTV Slovenija 31.01.2023
Okoljska aktivista in pripadnika gibanja Just Stop Oil, ki sta v londonskem muzeju Madame Tussauds voščenemu kipu Karla III. v obraz zalučala vegansko torto, sta bila pred kratkim obsojena. Muzeju voščenih lutk sta povzročila za skoraj 4000 evrov… »

Znana radijca prijatelja, še preden sta dobila oddajo

Slovenske novice 31.01.2023
Anja Ramšak in Robert Roškar se odlično razumeta v radijskem studiu in zunaj njega. Radijska voditelja Anja Ramšak in Robert Roškar nista zgolj sodelavca, ki skupaj vodita Šou domov na Radiu 1, ampak tudi resnično dobra prijatelja, ki se razumeta… »

V goriški obrambi tudi reprezentant Luksemburga

Goriški portal 31.01.2023
Vahid Selimović je v članski reprezentanci Luksemburga zbral 10 nastopov in dosegel 1 gol. Vahid Selimović, nekdanji mladinski reprezentant Srbije do 19 let, ki je sprejel povabilo v izbrano vrsto Luksemburga, bo v nadaljevanju prvenstva pomagal Gorici… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem