Arhiv novic 31.01.2023

Podoba naših domov skozi objektiv

Dnevnik 31.01.2023
Najbolj znana fotografinja današnjega časa Annie Liebovitz bo skozi svoj objektiv pokazala, kako so danes videti naši domovi. Sodelovanje s fotografinjo poteka v okviru raziskave o življenju doma Life at Home, ki jo podjetje IKEA na svetovni ravni… »

Najboljša ponudba za operacijske sisteme Windows in Microsoft Office v Keysoffovi zimski razprodaji

RTV Slovenija 31.01.2023
Zdaj je najboljši čas za nakup računalniške programske opreme in zimska razprodaja na Keysoff.com se je že začela. Da bo nakup še lažji, ne potrebujete kode za popust, ampak lahko neposredno kupite varen in zanesljiv operacijski sistem Windows in… »

Harry Styles bo pel na letošnji podelitvi grammyjev

SiolNET 31.01.2023
Britanski pop zvezdnik Harry Styles bo to nedeljo nastopil na podelitvi grammyjev. Kot so sporočili organizatorji, bodo poleg 28-letnega pevca na podelitvi prestižnih glasbenih nagrad na odru nastopili še Bad Bunny, Mary J. Blige in Lizzo. Slavnostno… »

Cancelo iz Manchestra na Bavarsko

Dnevnik 31.01.2023
Portugalec Joao Cancelo bo kot posojen nogometaš najmanj do konca sezone nosil dres nemškega Bayerna iz Münchna, je bavarski velikan sporočil na spletni strani. Dosedanji član Manchester Cityja bi lahko postal polnopravni član desetkratnih… »

Gajser letos še ne bo dirkal na domači veliki nagradi, a AMZS išče dolgoročne rešitve

RTV Slovenija 31.01.2023
Ugibanj o tem, ali bo svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser že letos dobil priložnost, da bi nastopil na domači dirki za veliko nagrado Slovenije, je konec. Krovna zveza AMZS je sporočila, da dirke svetovnega prvenstva razreda MXGP letos v Sloveniji… »

TOP 5 trenutno najbolj vročih rabljenih karavanov!

SiolNET 31.01.2023
Veliko udobja in še več prostora – karavani so bili pred leti ena prvih izbir družinskih očetov, ki so znali ceniti prostornost prtljažnega prostora in vse udobje, ki so ga prinesli ti avtomobili. Bili so med najpogostejšimi udeleženci v prometu… »

Jets pred domačimi navijači ugnali Blues

Dnevnik 31.01.2023
Hokejisti Winnipeg Jets so v severnoameriški ligi NHL po treh porazih spet slavili zmago. Tokrat so v domači dvorani s 4:2 premagali St. Louis Blues in imajo po novem v zahodni konferenci le točko manj od vodilne ekipe Dallas Stars. V zadnji tretjini… »

Se bo obrat za predelavo halal mesne izdelke kljub nasprotovanju krajanov širil?

Zurnal24 31.01.2023
Mestni svet Mestne občine Kranj bo na februarski seji razpravljal o lokacijski preveritvi za objekt podjetja Halal Guda Doner Kebap na Mlaki pri Kranju, ki pa mu nasprotujejo tamkajšnji krajani. Kot piše v gradivu za februarsko sejo, se na območju… »

Kdo je podjetnica, ki je od Heinekena kupila Solo in Zalo

Finance.si 31.01.2023
"Sola in Zala bosta vedno slovenski blagovni znamki," pravi nova lastnica priljubljenih brezalkoholnih pijač, podjetnica Nina-Christina Stanić, ki si je v uspešnem družinskem podjetju začrtala svojo pot.… »

Novi državni letalski prevoznik, za razvajene politike in profesorje

Finance.si 31.01.2023
Za slovensko povezljivost in javni promet, za množice, ne za peščico, je vsekakor koristneje, da se uredi državni potniški železniški promet.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem