Arhiv novic 31.01.2023

Samo še kleni Slovenci z Zdravljico lahko rešimo Evropsko unijo

Finance.si 31.01.2023
Štafeto evropskega čistunstva so prevzeli Irci – želijo nam zagabiti vino. Naj bo ta zapis tudi šala, lahko pa ga jemljete čisto resno. Gre za vino, pivo, žgane pijače, filozofijo »woke« in o tem, da si v EU v mnoštvu težav, ki jih imamo mi… »

O grajskih vrtnarjih

Domžalec 31.01.2023
V sredo, 8. februarja lepo vabljeni ob 17. uri v Menačenkovo domačijo na ogled odprtje razstave, ki prikazuje izbrane dogodke in prizore iz življenja družine Rojc s Hudega pri Radomljah, ki so jo poimenovali “O grajskih vrtnarjih. Iz arhiva družine… »

Evropa medije rešuje z javnimi sredstvi in davčnimi odpustki

SiolNET 31.01.2023
Tiskani mediji nimajo težav s preživetjem samo v Sloveniji, ampak se s podobnimi težavami zaradi upadanja branosti, podražitev energentov in papirja, pa tudi vse dražje in nerentabilne distribucije soočajo tudi drugod v Evropi. A se tudi drugod v… »

Kje najdemo najbolj nenavadne državne meje? #video

SiolNET 31.01.2023
Poiskali smo pet najzanimivejših državnih mej, ki si jih lahko pogledate v zgornjem videu. Med njimi je tudi meja med Slovenijo in eno od naših sosednjih držav. Med deset najnenavadnejših mej spadajo še tista med Italijo in Švico v Alpah ter meja… »

Kršitev pri nadurah zdravnikov nihče ne preganja, ker so kršitve vsem v interesu?

Finance.si 31.01.2023
Napačne razlage odločbe ustavnega sodišča o delovnem času zdravnikov so sprožile vihar v kozarcu vode, dejanskih kršitev in izigravanja predpisov pa se že leta nihče resno ne loti… »

Sredi noči eksplodiralo v kuhinji

Slovenske novice 31.01.2023
Nihče ni bil poškodovan, je pa nastala materialna škoda. Sredi noči se je v naselju Gorjuše odvijala prava drama. Kot poročajo na spletni strani uprave za zaščito in reševanje, je ob 2.45 v naselju Gorjuše eksplodiralo v kuhinji stanovanjskega… »

Po razkritju drame na RTV Slovenija se je oglasil Igor Bergant

Slovenske novice 31.01.2023
Svoje o prepovedanih RTV-spotih sta povedali obe strani, tako Uroš Urbanija kot Igor E. Bergant. »To ni prepovedani napovednik za Planico 2023 na TV Slovenija, a zato ni bil posnet nič manj srčno. Hvala preštevilnim kolegicam in kolegom ter javnosti… »

Nekdanja voditeljica, danes poslanka: Nikoli se ne bom poročila

Slovenske novice 31.01.2023
Spregovorila o dolgoletnem odnosu z Boštjanom Mehom. Nekdanja televizijska voditeljica, nekdanja državna sekretarka v kabinetu predsednice vlade in sedanja poslanka Gibanja Svobode Tamara Vonta je na twitterju objavila, da sta s partnerjem Boštjanom… »

Poslanec SDS se je spotaknil ob Jonasa: Je biznisiranje prijavil?

Slovenske novice 31.01.2023
Poslancu SD Jonasu Žnidarščiču smo poslali nekaj vprašanj. Poslanec SDS Dejan Kaloh je na družbenem omrežju twitter objavil fotografijo ljubljanskega mestnega avtobusa, oblepljenega s plakatom poslanca SD Jonasa Žnidaršiča, ki oglašuje… »

Ta znani Slovenec res nima sreče: Ne moremo verjeti, da te ni več z nami

Slovenske novice 31.01.2023
»Nihče si ni mislil, da se boriš za življenje ...« je zapisal Nejc Rek. »Vse se je zgodilo tako hitro, da še danes ne moremo verjeti, da te ni več z nami. Nastala je tišina, ostali smo brez besed, solze tečejo ... Ko vstopimo v tvoje kraljestvo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem