Arhiv novic 31.01.2023

Marijo so pokopali v socialno grobnico, čeprav je na možev grob že napisala svoje ime

Slovenske novice 31.01.2023
Znanci so želeli pokop v skupno grobnico preprečiti, vendar jim ni uspelo. Zato so na grob odnesli rdečo obleko, v kateri si je želela biti pokopana, in ji obljubili, da bodo naredili vse za izpolnitev njene zadnje želje. Pred dvema tednoma je umrla… »

Pred zajtrkom ali po njem: kdaj je bolje umivati zobe

Slovenske novice 31.01.2023
Strokovnjaki odgovarjajo na vprašanje, ali bi si zobe morali umivati pred prvim dnevnim obrokom ali po njem. Velika večina si zobe umiva dvakrat na dan: zjutraj in zvečer. Se pa pri tem rado zastavi vprašanje, ali naj bo jutranje ščetkanje pred… »

Dijaki ŠCRS sooblikovali steklene umetnine v Anini galeriji

Kozjansko 31.01.2023
Akademija za likovno umetnost in oblikovanje na Univerzi v Ljubljani ter Šolski center Rogaška Slatina sta odprla skupno razstavo PRE>TOK. Študentje z ALUO, usmeritev steklarstvo in dijaki programa tehnik steklarstva z domačega ŠCRS-ja so javnosti… »

V Muzeju novejše zgodovine Celje razstava o velikem umetniku iz naših krajev: Kaj o njem pravita hči in učenec

Kozjansko 31.01.2023
V četrtek, 1.decembra so v galeriji Muzeja novejše zgodovine Celje odprli novo občasno razstavo z naslovom Obrazi Milana Lorenčaka. Ta je posvečena 100-letnici slikarjevega rojstva, Lemberžana, ki je v Celju in okolici nedvomno pustil velik… »

[Ekskluzivno] Afera z ruskimi vohuni je postala javna zaradi slovenske vlade in Rusiji naklonjenih slovenskih evroposlancev

Nova 24TV 31.01.2023
Tanja Fajon (Foto: STA) “V tem trenutku poteka preiskava, gre za dva tuja državljana, ki sta obtožena vohunjenja in gre za zelo resno zadevo, ki jo spremljamo z vso pozornostjo,” je komentirala zunanja ministrica Tanja Fajon, ki pa kljub vsej… »

SDS: Koalicija z zlorabo izrednih nujnih postopkov onemogoča kakovostno delo opozicije

Nova 24TV 31.01.2023
Foto: STA “Ta teden se ponovno kaže, da v Slovenije glede koalicije vlada izredno stanje. Iz danes na jutri sklicujejo izredne seje, zakoni se sprejemajo po nujnih postopkih. Kot da v Sloveniji vladajo izredne razmere,” so zapisali v Slovenski… »

[Video] To, kar se dogaja na območju C0, se v pravni državi ne bi smelo zgoditi!

Nova 24TV 31.01.2023
Branko Grad je lastnik zemljišča in oškodovanec v zgodbi župana Jankovića pri gradnji kanalizacijskega kanala C0 skozi vodonosnik pitne vode. Gradnja kanala C0 še kar poteka. Z vsakim tednom, če ne celo dnevom, se odpira novo vprašanje o… »

Poročilo: Leta 2022 je bilo zaradi vere umorjenih 5621 kristjanov

Nova 24TV 31.01.2023
Foto: zajetje zaslona/catholicnewsagency.com Preganjanje kristjanov se je leta 2022 močno razmahnilo po vsem svetu, razkriva Open Doors v svojem na novo izdanem svetovnem opazovalnem seznamu 2023. Vsak dan je po svetu zaradi vere umorjenih 13 kristjanov… »

Le volivci so tisti, ki lahko stvari spremenijo

Nova 24TV 31.01.2023
Dr. Vinko Gorenak Spoštovane gledalke, spoštovani gledalci Nove24TV. Mesec je naokoli in spet se vidimo. Kar precej dogajanja je bilo v tem času, ki ste ga lahko spremljali, a naj k temu dodam še svoj pogled. Ali veste, koliko oseb v Evropi je… »

Duhovni nasvet: sreča je naša odločitev

Slovenske novice 31.01.2023
Bodite drzni, pozitivni in hvaležni, ne omejujte svojih sanj, a jasno postavite meje drugim. Recite ne, da zaščitite svojo energijo. Da bi lažje ostali pozitivni, se izogibajte ljudem, ki vam želijo škoditi ali govorijo stvari, ki vas vznemirjajo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem