Arhiv novic 31.01.2023

Kdo je spustil lisico v kurnik? Nasilni profesor še vedno poučuje

Necenzurirano 31.01.2023
Zgodba o obsojenem profesorju jo je zelo po svoje mahnila, vsekakor ni zavila tja, kamor smo morda pričakovali – profesor ni v zaporu, še vedno poučuje. Lani smo pisali o ljubljanskem srednješolskem profesorju, ki je več kot dve desetletji na… »

TEDEN DNI PO ODPRTJU AMBULANT ZA NEOPREDELJENE V KOPRU IN IZOLI: Je pred vrati gneča? (VIDEO)

Regional 31.01.2023
Pretekli teden sta v Kopru in Izoli z delom začeli ambulanti za paciente brez izbranega družinskega zdravnika. Preverili smo, koliko ljudi ju je doslej obiskalo in se opredelilo ter kakšni so bili najpogostejši vzroki za obisk. Ambulanta za… »

Težavam skakalnega brkača ni videti konca

SiolNET 31.01.2023
Najbolj znani brkač med smučarskimi skakalci Robert Johansson zadnji leti nima sreče z zdravjem. Najprej so ga pestile degenerativne spremembe hrbtenice, zadnje čase pa vse pogosteje ne čuti dela noge, kar otežuje njegovo skakanje. 32-letnik ne… »

Borut Veselko: Še tako velika vloga ni pomembnejša od družine

Necenzurirano 31.01.2023
Borut Veselko je sogovornik, ki vedno navdihuje. Tokrat je presenetil s pogledom na ženske. Tudi v naše kinematografe je prišel hollywoodski akcijski film Klub morilcev, kjer poleg svetovno znanih igralcev (Henry Golding, Sam Neill, Daniela Melchior… »

Huda nesreča Mete Hrovat

Dnevnik 31.01.2023
Slovenska alpska smučarka Meta Hrovat, ki je pred začetkom sezone presenetljivo sporočila, da pri zgolj 23 letih zaključuje športno pot, je konec minulega tedna doživela hudo nesrečo. Po podatkih policije je pri spustu z Male Ponce z glavo trčila… »

Kdo so šampioni med slovenskimi živilskimi podjetji?

Finance.si 31.01.2023
DOBRA NOVICA – odprli smo razpis Najboljše živilsko podjetje. Kdo in do kdaj se lahko prijavi? Proizvodnja hrane in pijač sodi med strateško pomembne dejavnosti slovenskega gospodarstva ter ima zaradi močne vpetosti v domače nabavne vire enega… »

Svet v šoku: tajkun, ki živi z ženo in 30 ljubicami, razkril svojo najhujšo perverzijo (FOTO)

Slovenske novice 31.01.2023
Avstralski milijarder o pogojih, ki jih morajo izpolnjevati ženske, da postanejo del njegovega harema. Travers Beynon (50) je avstralski milijarder in tobačni magnat, v svetu znan kot avstralski Hugh Hefner, je znova šokiral javnost. Candyman, kot ga… »

Moj lov na ginekologa ... in kaj sem se ob tem naučila

Necenzurirano 31.01.2023
Prejšnji torek me je za dobro jutro pozdravilo obvestilo ZZZS, da moja krasna ginekologinja ne dela več v ljubljanskem zdravstvenem domu in naj izberem drugega ginekologa. Izberem je v tem primeru precej neposrečen izraz, saj lahko v Ljubljani trikrat… »

Uradno: Revoz povišal plače, proizvodnja rekordno nizka

SiolNET 31.01.2023
Renault za zaposlene pripravlja največje povišice v zadnjih 30 letih, plače bodo letos povišali tudi v novomeškem Revozu. Tam so lani uspeli izdelati 68 tisoč avtomobilov, trikrat manj kot v zadnjem predkoronskem letu 2019. Da bo Renault letos… »

Krka prevzema v Indiji?

Finance.si 31.01.2023
Prevzemni pogovori naj bi potekali počasi, saj je indijska družba v zadnjih treh mesecih izgubila več kot 35 odstotkov vrednosti… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem