Arhiv novic 13.03.2023

DOGODEK: Pravljična angleščina, 14. 3. 2023, ob 17.00, Mestna knjižnica Velenje

Savinjsko Šalaške 13.03.2023
V torek, 14. 3. 2023 ob 17. uri lepo vabljeni v pravljično sobo Mestne knjižnice Velenje na dogodek “Pravljična angleščina”.… »

Lady Gaga Versacejevo večerno toaleto zamenjala za športne copate in raztrgane kavbojke

RTV Slovenija 13.03.2023
Lady Gaga je na podelitvi oskarjev znova vzbudila pozornost. A tokrat ne zaradi ekstravagantne obleke, prav nasprotno – na oder je namreč stopila brez ličil, v supergah, raztrganih kavbojkah in preprosti črni majici ter čutno odpela pesem Hold My… »

Glasujete za najboljši agro izdelek ali storitev

Finance.si 13.03.2023
Do vključno 23. marca 2023 lahko glasujete za po vašem mnenju najboljši agro izdelek ali storitev. Glasujte za svojega favorita. Med bralci potrošniki, ki bodo oddali svoj glas, bomo izžrebali 5 nagrajencev, ki prejmejo darilno kartico Mercator v… »

Nagradna igra: Oblecite Hišnega ljubljenčka

SiolNET 13.03.2023
Sodelujte v nagradni igri Oblecite hišnega ljubljenčka in osvojite nagrado. Vstavite fotografijo svojega hišnega ljubljenčka in ga oblecite za posebno priložnost. Izbirate lahko med različnimi suknjiči, puloverji, majicami, pokrivali in raznimi… »

Prijavite podjetje na Nagrado nemškega gospodarstva - v ospredju trajnost in energetska učinkovitost

Finance.si 13.03.2023
Nagrada nemškega gospodarstva je prvo bilateralno priznanje, s katerim se nagrajuje trajnostna naravnanost in energetska učinkovitost med podjetji v Sloveniji. V letošnjem letu sta v ospredju trajnost in energetska učinkovitost, ki igrata v današnjem… »

Spomladanska eksplozija knapa v dresu zmajev

Delo 13.03.2023
Napadalec Olimpije Ismet Ekmečić je navdušil v drugem delu sezone 1997/98, ko je v 15 kolih zabil kar 16 golov. Ni veliko manjkalo, pa bi Ismet Ekmečić že po dveh sezonah uspešnega igranja za velenjski Rudar odšel v tujino. Nasmihal se mu je… »

Ustanovitelj Pharsola v igri za svetovno startup nagrado

Dnevnik 13.03.2023
Miha Rajh, ustanovitelj in direktor zagonskega podjetja Pharsol, je nominiran v kategoriji ustanovitelj leta v osrednji Evropi na tekmovanju Global Startup Awards, ki se bo zaključilo 28. in 29. marca v Koebenhavnu. Nagrada se podeljuje ustanovitelju, ki… »

Prepelič v težavah

SiolNET 13.03.2023
Košarkarski klub Valencia je v nedeljo z 79:75 slavil na gostovanju pri Gironi, a v ekipi Valencie ni bilo slovenskega reprezentanta in enega izmed nosilcev igre španskega kluba Klemna Prepeliča. Ta po poročanju španskih medijev z ekipo ni odpotoval… »

Tako dober, da mu ni treba na vsaki tekmi pritisniti plina do konca

SiolNET 13.03.2023
Švicarski smučarski as Marco Odermatt, zmagovalec obeh letošnjih veleslalomov v Kranjski Gori, ima ta teden še tri priložnosti, da vsaj izenači ali celo preseže rekordnih 13 zmag v eni sezoni svetovnega pokala, kar je pred leti uspelo Hermanu… »

Razvoj Ptuja

Spodnje Podravje 13.03.2023
V želji, da bi o razvojnih usmeritvah, ki zagotavljajo čim boljše pogoje za življenje in delo naših občank in občanov odločala večina vseh, ki živimo v naši občini, se je Mestna občina Ptuj lotila priprave Strateškega razvojnega dokumenta za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem