Arhiv novic 13.03.2023

Darko Ciglar iz SDS je novi svetnik

Spodnje Podravje 13.03.2023
V današnjih volitvah za nadomestnega svetnika v občini Dornava je bil izvoljen kandidat SDS, Drago Ciglar. S tem bo zasedel mesto v občinskem svetu, ki ga je prej zasedal aktualni župan Matej Zorko. Ciglarju je na volitvah namenilo svoj glas 38 od 436… »

Župani Spodnjega Podravja proti predlagani reorganizaciji upravnih enot: “Postopke zaustavite in se pogovorimo na ravni…

Spodnje Podravje 13.03.2023
Župani Spodnjega Podravja so dvignili glas in naslovili zahtevo na Ministrico za javno upravo, Sanjo Ajanović Hovnik. Zaskrbljeni so zaradi predvidene reorganizacije upravnih enot, ki bi UE Ptuj jemala trenutni status. Župani so predlagali, da se… »

Pomlad je čas za spremembo

RTV Slovenija 13.03.2023
3 praktične ideje za svež začetek. So novoletne zaobljube le še bled spomin? Ne skrbite! Pomlad je čas za nove začetke. Najprej se lotite spomladanskega čiščenja stanovanja oziroma hiše. Znebite se stvari, ki vam ne služijo več, da naredite… »

Gantar presenečen, ko je slišal, koliko pogodb je sklenil

Delo 13.03.2023
Minister Bešič Loredan je v šestih mesecih ministrovanja z zunanjimi svetovalci sklenil 94 pogodb v skupini vrednosti 1.068.694 evrov. Menda nič posebnega. Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je glede očitkov zaradi pogodb s svetovalci, ki po… »

Bela je bila barva tokratnih oskarjev

Delo 13.03.2023
Cate Blanchett z begunskim modrim trakom, Austin Butler v lakastih čevljih s peto, Jamie Lee Curtis v obleki, ki se je zlila s preprogo. Na letošnji 95. podelitvi oskarjev, kjer je bilo namesto rdeče preproge v barvi šampanjca, je bilo opaziti obleke… »

Američanki ne zmanjka razlogov za slavje

SiolNET 13.03.2023
Ameriška smučarka Mikaela Shiffrin, ki ravno danes praznuje 28. rojstni dan, ima v zadnjih dneh še nekaj dodatnih razlogov za slavje. V soboto je s svojo 87. zmago v svetovnem pokalu postala najboljša smučarka vseh časov, potem ko je presegla 86… »

Marquez: Ducati je še naprej nekje tam daleč spredaj

24ur 13.03.2023
Če se po jutru dan pozna, potem se za nekdanjega serijskega motociklističnega prvaka Marca Marqueza obeta nova zahtevna sezona. Milo rečeno. Testiranja v Portimau pred skorajšnjim začetkom nove sezone v razredu motoGP so ponovno potrdila že… »

Slovenski deskarji v popoln napad na domači Rogli

SiolNET 13.03.2023
Na Rogli bosta v sredo predzadnja tekma za svetovni pokal in zadnji paralelni veleslalom sezone. Z njo Slovenci ne morejo biti posebej zadovoljni, po odličnem začetku, drugem mestu Tima Mastnaka v paralelnem slalomu in zmagi Glorie Kotnik, v… »

GO!2025 z manj zaposlitvami od načrtovanih in predstavnikom ministrstva v svetu zavoda

RTV Slovenija 13.03.2023
Mestna občina Nova Gorica je spremenila odlok o ustanovitvi Zavoda GO!2025 – Evropska prestolnica kulture, ki bo imel odslej osem članov. Ta javni zavod bo letos dobil tri dodatne zaposlitve, a jih bo kljub temu skupno manj, kot je bilo sprva… »

Za Jankovićevo vodno skulpturo na Slovenski le ena ponudba za kar 910 tisoč evrov

Finance.si 13.03.2023
V proračunih za leti 2023 in 2024 ima sicer mestna občina Ljubljana za novo fontano rezerviranih »le« 480 tisoč evrov… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem