Arhiv novic 13.03.2023

Župani Spodnjega Podravja proti načrtom za reorganizacijo upravnih enot

RTV Slovenija 13.03.2023
Župani občin Spodnjega Podravja so se na prvem kolegiju v novem mandatu na pobudo ptujske županje Nuške Gajšek odločili ministrici za javno upravo Sanji Ajanović Hovnik poslati zahtevo za pojasnila glede predvidene reorganizacije upravnih enot… »

Dnevni horoskop za torek, 14. marca 2023

Zurnal24 13.03.2023
Pomembno bo, da ste v medsebojnih odnosih blagi, skromni ter odprti. Če pa boste še povezani s svojim notranjim jazom, vas nihče ne bo mogel pretentati. Ne iščite na področju dela in denarja bližnjic, saj bi se lahko hitro znašli v napačni… »

Podaljšani postopki odpiranja računov pravnih oseb

Delo 13.03.2023
V NLB priznavajo zamude tudi zaradi povečanega števila novih strank. V nadaljevanju preberite: Odpiranje transakcijskega računa pri slovenskih bankah praviloma traja nekaj dni, a lahko se tudi zavleče v nekaj tednov. Glavni vzrok je postopek… »

Kmetje za mleko dobivajo vse manj, se bodo cene spustile tudi v trgovinah?

24ur 13.03.2023
Cene hrane se višajo že nekaj časa. Jajca, denimo, so se v zadnjem letu podražila za dobrih 20 odstotkov. Bi se pa lahko pocenili mleko in mlečni izdelki. Povpraševanje po teh izdelkih namreč zadnje mesece upada, s tem pa tudi odkupne cene surovega… »

Pri komaj 55 letih preminil nekdanji NBA as

Zurnal24 13.03.2023
Pri 55 letih je preminil nekdanji košarkar in košarkarski trener Felton Spencer. ZDA je pretresla tragedija, potem ko je v 56. letu starosti preminil Felton Spencer, nekdanji košarkar številnih NBA klubov, ki je v najmočnejši košarkarski ligi na… »

VIDEO: Na obali Gaze leži na desetine mrtvih orjaških mant

Necenzurirano 13.03.2023
Med marcem in aprilom se pojavijo v palestinskih vodah, nekatere nasedejo na obalo, ogromno jih ulovijo tudi tamkajšnji ribiči – da jim odrežejo škrge, ki so priljubljene v kitajski medicini. Žalosten prizor na obali Gaze: na pesku leži na… »

Ločenca Melanie Griffith in Antonio Banderas na kosilu skupaj s hčerjo

24ur 13.03.2023
Melanie Griffith in Antonio Banderas, ki sta se leta 2014 ločila po 18 letih zakona, očitno ostajata v dobrih odnosih. Igralka je namreč na družbenem omrežju objavila fotografijo, na kateri pozira skupaj z nekdanjim možem, med njima pa sedi njuna… »

Regijski posveti o viziji kulturne politike

Delo 13.03.2023
V snovanje reform kulturnega modela je poleg deležnikov iz vse Slovenije prvič vključena tudi najširša javnost. V nadaljevanju preberite: Ministrstvo za kulturo je letos napovedalo prelomne reforme kulturnega modela, med drugim spremembo obstoječega… »

Po golu Slovenca si je privoščil nespameten vložek in nakopal dodatno kazen #video

SiolNET 13.03.2023
Hokejski vratar Beljaka J. P. Lamoureux si je za vložek na nedeljski četrtfinalni tekmi, na kateri ga je za zmago pol minute pred koncem rednega dela premagal slovenski napadalec Rok Tičar, sicer član Celovca, prislužil dve tekmi prepovedi in denarno… »

Rose: City lahko izločimo le, če bomo odigrali najboljšo tekmo sezone

RTV Slovenija 13.03.2023
Manchester City še vedno čaka na prvo zmago v Ligi prvakov. V izločilnih bojih je šlo v zadnjem desetletju vedno nekaj narobe, v torek pa na stadion Etihad prihaja Leipzig. Prva tekma se je končala z remijem (1:1). Sodil bo Mariborčan Slavko… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem