Arhiv novic 14.03.2023

Znani trener izgubil živce: "To je organizacijska katastrofa"

Zurnal24 14.03.2023
Številne kritike na račun organizacijskih pomanjkljivosti na ikoničnem prizorišču v Lillehammerju. Trener poljske reprezentance Thomas Thurnbichler je ostro kritiziral organizatorje na drugi postojanki šeste norveške turneje Raw Air v olimpijskem… »

Popolna zapora Ljubljanske ceste na železniškem prehodu in začasno avtobusno postajališče

Domžalec 14.03.2023
Iz Občine Domžale sporočajo, da bo na Ljubljanski cesti, na prehodu čez železniško progo, v središču Domžal (mimo občinske stavbe), med 16. in 23. marcem 2023, vzpostavljena popolna zapora ceste, zaradi obnove nivojskega železniškega prehoda… »

Ronaldo v krizi? Brez zadetka še tretjo tekmo zapored

24ur 14.03.2023
Nogometaši savdijskega Al Nassra so v četrtfinalu domačega pokala s 3:1 premagali Abho. Bolj kot rezultat pa odmeva neučinkovitost Cristiana Ronalda, ki še tretjo tekmo zapored ni našel poti v nasprotnikovo mrežo. Cristiano Ronaldo je pokalni… »

Mohorič pred Sanremom: Zelo zahtevno bo, a imam tudi možnosti za ponovno zmago

RTV Slovenija 14.03.2023
V nedeljo se bo z Veliko nagrado Slovenske Istre začela sezona domačih kolesarskih dirk mednarodne ravni. Do konca meseca bosta sledili še VN Nove Gorice in Vipavske doline (23. 3.) ter VN Adrie Mobil (26. 3.). Vse oči bodo v soboto uprte tudi v… »

Gledanost oskarjev narasla – na tretjo najslabšo v zgodovini

RTV Slovenija 14.03.2023
Gledanost letošnje podelitve oskarjev se je v primerjavi z lanskimi kilavimi številkami občutno popravila: slavje si je ogledalo dvanajst odstotkov več ljudi kot leto prej, ki pa je bilo drugo najslabše v zgodovini. Podjetje Nielsen, ki je vodilo… »

Ljubljanski Hisense Gorenje Studio v novi podobi

SiolNET 14.03.2023
V velenjskem podjetju Gorenje GSI so prepričani, da bodo v njem ponudbo bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, sesalnikov, klimatskih naprav, laserskih televizorjev in drugih izdelkov blagovnih znamk Gorenje in Hisense predstavljali na veliko bolj… »

Ruska duma podprla zaporne kazni za kritike najemniške Wagnerjeve vojske

RTV Slovenija 14.03.2023
Duma oz. spodnji dom ruskega parlamenta je sprejel zakonodajo, po kateri tistim, ki kritizirajo najemniške vojaške skupine ali posameznike, ki se bojujejo skupaj z rusko vojsko, grozi do 15 let zapora. "Od danes so ljudje, ki tvegajo svoje življenje za… »

V novi številki Primorskih novic preberite

Primorske 14.03.2023
“Idejni projekt za istrski kulturni center je za izolsko občino predimenzioniran,” pravi izolski župan Milan Bogatič, “pogovarjamo se o možnostih za gradnjo novega objekta na območju kulturnega doma”. Socialni demokrati so prepričani, da bi… »

Golob Janši podarja vrečko. Nauk muzeja osamosvojitve

Finance.si 14.03.2023
Pri muzejskem združevanju gre za ideološko merjenje, kdo ima daljšega. Vsa debata o tem bi v trenutnih tako kompleksnih razmerah morala romati v muzej pozabe.… »

Načrti EU o opustitvi klasičnih motorjev na vse bolj trhlih tleh. Češka pričakuje spremembe načrtov v dveh tednih

Finance.si 14.03.2023
Na včerajšnjem srečanju so štiri države izrazile nasprotovanje načrtom EU, kar je dovolj za uveljavljanje veta.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem