Arhiv novic 14.03.2023

Tom Cruise se ni udeležil oskarjev, je za to kriva Nicole Kidman ali prezaseden urnik?

24ur 14.03.2023
Nedavna podelitev oskarjev je minila brez enega najbolj priljubljenih igralcev Toma Cruisa, ki je bil letos s filmom Top Gun: Maverick nominiran v šestih kategorijah. Zaradi njegove odsotnosti so se pojavile špekulacije o tem, da se zveznik prireditve… »

Najprej poslal dobre želje Gajserju, nato šokiral svet motokrosa

SiolNET 14.03.2023
Niti v Hondi niso pričakovali, da lahko ob odsotnosti Tima Gajserja zmaga na uvodni dirki svetovnega prvenstva v motokrosu. A 24-letni Španec Ruben Fernandez je že lani na nekaj dirkah dokazal, da se lahko kosa z najboljšimi. "Ko so mi v cilju… »

Odlična Ema le za svetovno prvakinjo

SiolNET 14.03.2023
Slovenska skakalka Ema Klinec je le še malo oddaljena od skupne zmage na prestižni turneji Raw Air. Tej se je danes z drugim dosežkom kvalifikacij še približala, jutri na tekmi na veliki skakalnici v olimpijskem Lillehammerju se ji lahko še bolj. Na… »

Dnevni horoskop za sredo, 15. marca 2023

Zurnal24 14.03.2023
Zadnji krajec simbolizira zaključevanje, zato boste težko pustili karkoli nedokončano. Želeli boste prehitevati ter storiti čim več udarnih korakov. Nakopičena energija bo ves čas spontano silila na plano. Zavedajte se, da se boste na ljubezenskem… »

Voznik poltovornjaka v Quebecu zapeljal v pešce in ubil dva človeka

RTV Slovenija 14.03.2023
Voznik poltovornjaka je v ponedeljek v kanadskem mestecu Amqui v provinci Quebec do smrti povozil dva pešca, devet pa jih je pri tem poškodoval, je sporočila kanadska policija. Pridržali so 38-letnika, ki naj bi dejanje izvedel namerno. Predstavnica… »

Kdo je pravi Rus?

24ur 14.03.2023
So Ukrajinci v resnici pravi Rusi in Rusi zgolj 'Moskoviti', ki so prvim 'ukradli identiteto'? Od ukrajinske zgodovinske teorije k zbiranju podpisov. Ukrajinskemu predsedniku Volodimirju Zelenskemu so predočili peticijo o pozivu k preimenovanju Rusije v… »

Po dveh mesecih ujetništva v omari tehtala vsega 45 kilogramov

Necenzurirano 14.03.2023
V omaro naj bi jo strpal njen nasilni partner. Kar dva meseca je bila njegova ujetnica. V mestu Dyersburg v ameriški zvezni državi Tennessee je v soboto iz ujetništva v prazni hiši, ki je še v fazi prenove, pobegnila 40-letna ženska. Policisti so jo… »

Granerud podprl Stochove pozive k uničenju skakalnice

Zurnal24 14.03.2023
Najboljši skakalec na svetu se je pridružil kritikam na račun skakalnice na Holmenkollnu. Vodilni v skupnem seštevku svetovnega pokala Halvor Egner Granerud se je pridružil mnenju poljskega tekmeca Kamila Stocha, ki je po koncu tekmovanj na… »

Iztekanje panike ali zatišje pred viharjem

Delo 14.03.2023
Pri bonitetni hiši Moody's so znižali oceno celotnemu ameriškemu bančnemu sektorju. V nadaljevanju preberite: Bo ameriška država reševala varčevalce vseh propadlih bank? Predsednik korporacije za zavarovanje bančnih depozitov Martin Gruenberg je… »

Eva Urevc padla v četrtfinalu sprinta v Drammnu

RTV Slovenija 14.03.2023
Norvežanka Kristine Skistad in rojak Johannes Klaebo sta zmagovalca smučarskega tekaškega sprinta v Drammnu. Eva Urevc je v prvi četrtfinalni skupini dobro napredovala, a je na zadnjem ovinku padla, zlomila palico in ostala brez možnosti za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem