Arhiv novic 17.03.2023

Rdeči vragi proti furijastim Andaluzijcem

Delo 17.03.2023
Znani pari četrtfinala in polfinala evropske in konferenčne lige. Na sedežu Evropske nogometne zveze v Nyonu so izžrebali pare četrtfinala evropske lige. V tem delu tekmovanja ni več slovenskih nogometašev. Med četrtfinalnimi pari pa bo eden izmed… »

ECB znova ugotavlja, da so banke v evrodeželi zdrave

Delo 17.03.2023
Po včerajšnjem zasedanju sveta ECB so se danes po poročanju agencije Reuters že drugič ta teden srečali še nadzorniki ECB. Nadzorniki Evropske centralne banke (ECB) so na današnjem srečanju ugotovili, da zadnji pretresi v nekaterih ameriških… »

Čeferin v središču Ugande: Začeti moramo delati že z otroki

Delo 17.03.2023
Predsednik Uefe Aleksander Čeferin je pot v Afriko izkoristil za skok v Ugando, kjer teče ena od Uefinih humanitarnih akcij. Oči svetovne nogometne javnosti so bile ta teden usmerjene v dva dogodka – ligo prvakov in zasedanje Svetovne nogometne zveze… »

Robbie Williams iz občinstva po 20 letih izbral istega oboževalca

24ur 17.03.2023
Robbie Williams je trenutno na evropski turneji, kjer praznuje 25. obletnico svoje glasbene kariere. Nedavno je obiskal Budimpešto, kjer je iz občinstva izbral prav posebnega oboževalca. Britanski zvezdnik Robbie Williams je na družbenem omrežju… »

Scholz se gre učit od Japoncev

Delo 17.03.2023
Nemška vlada bo na Japonskem iskala odgovore na vprašanja zagotavljanja varne preskrbe s surovinami. V nadaljevanju preberite: Kancler Olaf Scholz se bo z ekipo ministrov in gospodarsko delegacijo ta konec tedna mudil na vladnih konzultacijah na… »

Bobnar skupine Def Leppard Rick Allen naj bi bil žrtev napada

RTV Slovenija 17.03.2023
Ko naj bi pred hotelom na Floridi bobnar skupine Def Leppard kadil cigareto, naj bi se vanj z vso silo zagnal 19-letnik iz Ohia. Rick Allen naj bi posledično z glavo udaril ob tla in se ob tem poškodoval. Želel naj bi, da je napadalec za to kaznovan… »

Kakšen zvok! Ferrarijev motor dobil zanimiv dom. #video

SiolNET 17.03.2023
Ameriški voznik relija je v subaru imprezo vgradil Ferrarijev osemvaljni motor in zvok avtomobila je skupaj z ropotom kamenja resnično nekaj posebnega. Za predelavo se je odločil Sam Albert, ki že več mesecev razvija zanimiv dirkaški prototip… »

V Luciji poplavilo cestišče

Primorske 17.03.2023
Nedaleč od prenovljene tržnice v Luciji, tik ob poslovnem objektu TPC, je dopoldne poplavilo del ceste. “Sprehajalci in drugi mimoidoči smo z začudenjem opazovali, kako se po cestišču širi voda. Ljudje so se kar ustavljali ob cesti in gledali… »

Sean Kelly ima kar 159 zmag, manjka pa mu državni naslov

RTV Slovenija 17.03.2023
Tadej Pogačar ima v kratki karieri ogromno uspehov. Med 55 zmagami sta med drugim že dva osvojena Toura in trije spomeniki, za zdaj pa še čaka na prvi naslov državnega prvaka na cestni dirki. Na portalu Športni SOS tudi tokrat odgovarjamo na vaši… »

Spomladanski Teden restavracij v 22 primorskih gostilnah

Primorske 17.03.2023
Med 24. marcem in 2. aprilom bo potekal spomladanski Teden restavracij. Gre za tradicionalno, uveljavljeno in zelo dobro sprejeto manifestacijo, v kateri slovenski gostinci v enem tednu po akcijskih cenah predstavijo svojo filozofijo, delovanje in okuse… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem