Arhiv novic 17.03.2023

Od petka do petka: padli helikopter, greh v cerkvi in zmerjanje policista

Dnevnik 17.03.2023
V tokratnem pregledu neobičajnih novic s področja črne kronike poročamo o vlomilcih, ki so pozabili preveriti, ali je kdo doma, o tatovih z nevsakdanjim plenom, poročamo še o neuspeli kraji helikopterja, grešenju v cerkvi ter Hrvatu, ki bo plačal… »

Po Ljubljani spet zadišalo po dobrotah Odprte kuhne

RTV Slovenija 17.03.2023
Na Pogačarjevem trgu se je odprla 11. sezona Odprte kuhne. "Vzemi si kozarec vina, nekaj za jesti in se pogovarjaj," je ena izmed ponudnic povzela razlog, zakaj bi nekdo obiskal kulinarično prireditev, ki je po besedah drugega ponudnika edinstvena… »

Đukanović razpisal predčasne parlamentarne volitve

RTV Slovenija 17.03.2023
Črnogorski predsednik Milo Đukanović je za 11. junij razpisal predčasne parlamentarne volitve. Razpis volitev je bil pričakovan, saj je v četrtek v skladu z ustavo razpustil parlament. Predsednik je parlament razpustil, potem ko mandatarju Miodragu… »

"V Sloveniji je na področju goljufij s ponaredki umetnin največ primerov ponarejanja slik"

RTV Slovenija 17.03.2023
V Galeriji Vžigalica so ob sklepu razstave z naslovom Marcel Valentini. Originalni ponaredki pripravili pogovor o problematiki goljufij s ponaredki umetnin v Sloveniji. Debatirali so o odkrivanju ponaredkov in poudarili, kako pomembno je sodelovanje… »

Tokrat bosta gosta oddaje Jure Franko in Jure Košir

RTV Slovenija 17.03.2023
Gosta tokratne oddaje V petek zvečer sta izjemna športnika, olimpijca in poslovneža Jure Franko in Jure Košir, ki od nekdaj gojita veliko ljubezen do glasbe. Jure Franko in Jure Košir se seveda spominjata svojih športnih uspehov in tega, da sta si… »

[Video] SDS: “Glas ljudstva” Breclju hotel prepovedati, da bi se ukvarjal s korupcijo

Nova 24TV 17.03.2023
Foto: STA V včerajšnji oddaji Tarča je vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana soočila z izjavo vodje Strateškega sveta za zdravstvo Erika Breclja o tem, da je s strani iniciative Glas ljudstva prejel… »

[Video] Mladi čebelarji v Državnem zboru naleteli na hladen tuš koalicije

Nova 24TV 17.03.2023
Slika je simbolična. Vir: STA/Obcina Kocevje Čebele imajo za slovenstvo simbolni pomen. Ne samo, da druga najbolj razširjena čebelja pasma na svetu nosi ime Kranjska sivka, Slovenci smo v samem svetovnem vrhu po številu panjev na tisoč prebivalcev… »

FOTO: Zmaga Jelinčiča v Ljubljani napadel posebej »psihotični« sivolas posameznik

Necenzurirano 17.03.2023
Drama, v središču katere se je danes zjutraj malo pred 11. uro znašel prvak stranke SNS Zmago Jelinčič in zaradi katere je na policijo podal tudi kazensko ovadbo za kaznivo dejanje ogrožanje z nevarnim orodjem pri pretepu ali prepiru, se je odvila… »

Sabina bo v kuhinji MasterChefa kuhala jezo

24ur 17.03.2023
Deset tekmovalcev bo na izločitvenem testu moralo prepoznavati vrste ene izmed najbolj priljubljenih sestavin na svetu, nato pa z njo pripraviti navdušujoče krožnike. Sabina Jeršin pa bo še vedno jezna na sotekmovalko Barbaro Nonis. Potem ko se je… »

Sophie srečna ob novem nazivu: 'Ni se ji treba več klanjati Meghan Markle'

Necenzurirano 17.03.2023
Princ Edward, brat britanskega kralja, je postal vojvoda Edinburški, njegova žena Sophie pa vojvodinja. Tega je menda vesela je predvsem zaradi ene stvari. Prejšnji teden je britanski kralj Karel III. (74) svojemu bratu, princu Edwardu (59), doslej… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem