Arhiv novic 17.03.2023

Socialni boj se nadaljuje do konca in še naprej

Delo 17.03.2023
Vložena nezaupnica vladi, ulica je ogorčena, tudi besna, ponekod še naprej sabotirajo delo. V nadaljevanju preberite: Predsednik Emmanuel Macron se kaže v svojem aktualnem reformiranju Francije neomajen. Potem ko je vlada v četrtek zaobšla… »

Velodrom naj bi novo streho dobil v dveh do treh mesecih

Delo 17.03.2023
Predsednik OKS Bobinac pohvalil novomeška prizadevanja za razvoj vrhunske športne infrastrukture. Predsednik OKS Franjo Bobinac in predsedniki treh panožnih zvez so se danes mudili na obisku v Novem mestu. Z županom Gregorjem Macedonijem so si… »

To je majica, zaradi katere je mlada tenisačica v resnih težavah

Zurnal24 17.03.2023
Namerna provokacija ali nesrečno naključje, se sprašuje teniška javnost, potem ko je ruska teniška igralka Anastasija Potapova pred obračunom z Američanko Jessico Pegulo v Indian Wellsu nosila majico moskovskega Spartaka. Združenje WTA, ki skrbi… »

Lagottka Orca iz Hrvaške

Delo 17.03.2023
Na najprestižnejši pasji razstavi na svetu Crufts je prvič zmagal romanski vodni pes, priljubljen tudi v Sloveniji. Orca je stara znanka pasjih razstav. Kariero lepotne kraljice je začela pri komaj štirih mesecih starosti, do zdaj pa zbrala že več… »

V šoku: selektorja vsem na očeh pretepel lasten sin!

Zurnal24 17.03.2023
Srbska rokometna javnost je v šoku. Nekdanjega srbskega selektorja Veselina Vukovića (64) je pretepel lasten sin, poročajo srbski mediji. Nekdaj zelo dobrega rokometaša (branil je tudi barve Barcelone), nato pa uspešnega trenerja – vrsto let je… »

Iva Ferlinc je prva, ki razstavlja v novi mariborski galeriji Tkalka

RTV Slovenija 17.03.2023
V Mariboru odpira vrata nova galerija sodobne vizualne umetnosti Tkalka, umeščena v prostor v Tkalskem prehodu 4 v središču mesta, ki bo usmerjala pogled predvsem v dela ustvarjalce mlajše generacije. Prva se bo v njem predstavila Iva Ferlinc z… »

Za večji red ob obali Blejskega jezera

Gorenjski glas 17.03.2023
Na Bledu si letos poleti obetajo zelo dober obisk, česar se tako na blejski občini kot Javnem zavodu Turizem Bled veselijo. Ob tem si bodo prizadevali za spoštovanje reda ob obali Blejskega jezera. Bled je zlata destinacija Zelene sheme slovenskega… »

Umetnostni drsalci zbrani na Bledu

Gorenjski glas 17.03.2023
Bled – V Ledeni dvorani na Bledu bo jutri in v nedeljo tekmovanje v umetnostnem drsanju Pokal Slovenije 2023, ki je poleg državnega prvenstva največje in najpomembnejše tekmovanje na domačih tleh. Prijavljenih je 150 umetnostnih drsalcev iz vseh… »

Na Savski cesti gradijo oporni zid

Gorenjski glas 17.03.2023
Kranj – Na delu Savske ceste pri objektu Mega Center v Kranju je ta teden stekla prva faza gradnje opornega zidu, zato je na tem območju predvidoma do konca avgusta vzpostavljena polovična zapora ceste, promet pa poteka ob pomoči semaforjev. V okviru… »

Privarčujemo lahko tudi s spremembo navad

Gorenjski glas 17.03.2023
Zaradi slabih navad lahko porabimo tudi od trideset do štirideset odstotkov več energije, kot če bi ravnali premišljeno. Ljubljana – Zveza potrošnikov Slovenije redno (ZPS) pripravlja nasvete za učinkovitejšo rabo energije. Pred kratkim so… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem