Arhiv novic 22.05.2023

Lexus napoveduje: najprej enoprostorec, zdaj še križanec

SiolNET 22.05.2023
Lexus po po enoprostorcu LM v Evropi predstavil še en model, in sicer kompaktnega križanca LBX s hibridnim pogonom. Lexus bo novi model razkril v začetku junija. Podrobnosti o avtomobilu so za zdaj še zelo skope. Japonska premijska znamka pod okriljem… »

Slavnega igralca ujeli na oddihu v Rovinju

SiolNET 22.05.2023
Zvezdnika iz franšize Možje X so fotografi ujeli v Rovinju, kjer si je privoščil dopust s svojo družino in prijatelji. 44-letnega filmskega zvezdnika Jamesa McAvoya so fotografi ujeli v sproščenem vzdušju in počitniških oblačilih, ki jih je… »

Še dražji avtomobili? Osem držav EU je odločno proti.

SiolNET 22.05.2023
Osem držav Evropske unije nasprotuje uvedbi normativov Euro 7, ki bi podražili obstoječe avtomobile in z dodatnimi razvojnimi stroški tudi upočasnili prehod do polno elektrificiranih avtomobilov. Prav tako mu nasprotujejo tudi evropski avtomobilski… »

Filmi in serije, ob katerih si boste grizli nohte

SiolNET 22.05.2023
Politika je umetnost nemogočega, pravi stari rek, in umetnost so nedvomno tudi dobri politični trilerji, s spletkami, načrti znotraj načrtov in daljnosežnimi potezami, vrednimi šahovskih velemojstrov. Medtem ko lahko na HBO Max spremljate komično… »

Za izgradnjo javnih najemnih stanovanj bo nujen sistemski vir financiranja

RTV Slovenija 22.05.2023
Odbor za delo je na zahtevo SDS-a razpravljal o gradnji javnih najemnih stanovanj, saj v stranki menijo, da vladna koalicija spreminja obljube o številu novih stanovanj. Na pristojnem ministrstvu opozarjajo, da bo potreben sistemski vir financiranja… »

ZAKAJ SO V HOTELU DELFIN MOLČALI? Župana Bogatiča o razsežnostih razlitja nafte sploh niso obvestili

Regional 22.05.2023
Kljub temu da je iz podzemne cisterne izteklo po nekaterih ocenah kar 30.000 litrov kurilnega olja, pa Hotel Delfin, po zagotovilih kabineta izolskega župana Milana Bogatiča, občinske uprave o tako obsežnem razlitju nevarnih snovi sploh ni obvestil… »

ZNANIH JE VEČ PODROBNOSTI O NOČNEM POŽARU V POSTOJNI: Ogenj je povzročil za 40.000 evrov škode

Regional 22.05.2023
Danes ponoči ob 1.12 je na Kraigherjevi ulici v Postojni zagorelo osebno vozilo. Fotografija je simbolična. Ogenj se je nato razširil še na tri sosednja vozila ter fasado stanovanjskega bloka. Gasilci PGD Postojna so zavarovali kraj dogodka, pogasili… »

Tragične zgodbe temnopoltih ljudi z albinizmom

Nova 24TV 22.05.2023
Foto: Uncle Junior Project Leta 1899 so afroameriška brata, ki sta trpela za albinizmom, prisilno odpeljali in ju izkoriščali kot igralca v cirkusu. Za albinizem je značilna koža brez pigmenta, tudi temnopolti albino ljudje pa so površinsko videti… »

Sredina se potrjuje kot najboljše izhodišče za kolaboracijo

Nova 24TV 22.05.2023
Dr. Ivan Klemenčič Spoštovani bralci. Zaradi aktualnosti tematike sodelovanja NSi s postkomunističnimi silami objavljamo nekoliko posodobljeno besedilo Ivana Klemenčiča iz leta 2019 “Sredina boljše izhodišče za kolaboracijo”, ki je lahko… »

Svobodnjaki se radi bahajo z orožjem

Nova 24TV 22.05.2023
Kandidat Gibanja Svoboda v Občini Ruše na preteklih lokalnih volitvah Darko Knez je na socialnem omrežju Facebook objavil fotografijo z orožjem v rokah. V preteklosti pa je zmago Gibanja Svoboda kar s streli iz pištole proslavljal policist iz Nove… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem