Arhiv novic 22.05.2023

Po ruskih napadih v ukrajinski regiji Dnipropetrovsk več ranjenih

Dnevnik 22.05.2023
Rusija je danes ponoči z brezpilotnimi letali in manevrirnimi raketami napadla regijo Dnipropetrovsk na vzhodu Ukrajine. Ranjenih je bilo najmanj osem ljudi, od katerih so morali tri odpeljati v bolnišnico, je sporočil guverner regije Sergij Lisak in… »

V Domžalah trčila voznica osebnega vozila in skuterist, ki je v nesreči utrpel poškodbe

Domžalec 22.05.2023
Danes, nekaj minut čez 15. uro je na regionalni cesti Trzin-Domžale v križišču z Ljubljansko cesto v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in voznik skuterja. Slednji je v nesreči utrpel… »

Pri Olimpiji potrdili Henriquesa, predstavitev sredi junija

RTV Slovenija 22.05.2023
Vodstvo Nogometnega kluba Olimpija je potrdilo, da je novi trener Portugalec Joao Henriques. Na klopi bo zamenjal Alberta Riero, ki se poslavlja z osvojenima lovorikama v prvenstvu in pokalu. Novico je na novinarski konferenci ljubljanskega kluba… »

Prometna nesreča pri Škofijah, voznik se je hudo poškodoval

Primorske 22.05.2023
Ob 5. uri so policijo obvestili o nesreči, ki se je zgodila na delovišču hitre ceste od mejnega prehoda Škofije proti Kopru. Policisti so z ogledom kraja nesreče ugotovili, da je 31-letni voznik avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v… »

»Logarjev prevzem SDS bi bil najboljši scenarij za razvoj strankarske demokracije v Sloveniji«

Mladina 22.05.2023
IZJAVA DNEVA. "Svojo politično pot v sredino, v vmesni prostor, ki obstaja, trenutno pa ga nihče ne zaseda, začenja drugi človek SDS, z neoprijemljivim političnim kapitalom s predsedniške dirke opasani Anže Logar. Možnosti za njegov politični… »

Nataša Pirc Musar Jenullu in Kebru dala košarico

Zurnal24 22.05.2023
Jenull je povedal, da imajo v iniciativi občutek, da vlada, DZ, zdaj pa tudi Pirc Musar, veliko govorijo o sodelovanju s civilno družbo, a kritične glasove, ki opozarjajo na probleme, porivajo na rob. V iniciativi Glas ljudstva so presenečeni, ker… »

Marca 2,8-odstotna rast povprečne plače

Dnevnik 22.05.2023
Povprečna plača za marec je znašala 2191,85 evra bruto, kar je 2,8 odstotka več kot februarja in 9,2 odstotka več kot pred letom dni. Upoštevajoč inflacijo se je povprečna bruto plača v letu dni znižala za 1,2 odstotka, so izračunali na… »

Velik škandal v La Ligi, zvezdnik Reala v solzah: "Nočem več igrati"

Zurnal24 22.05.2023
"Kar se je zgodilo danes, se nam je že zgodilo, a na ta način ne. To je nesprejemljivo," je v navezavi na nezaslišano početje navijačev povedal trener kraljevega kluba Carlo Ancelotti. V španskem nogometu odmeva incident, ki se je pripetil v nedeljo… »

NBA velikan, desetkratni All-Starovec, končal kariero

Zurnal24 22.05.2023
Carmelo Anthony je odšel v košarkarski pokoj. Znani ameriški košarkar Carmelo Anthony je oznanil, da končuje igralsko kariero, je zapisala ameriška spletna stran ESPN. "Prišel je čas, da se upokojim," je v video nagovoru na družabnem omrežju… »

Nadarjena Slovenka v eno najmočnejših lig na svetu: "Sanje se uresničujejo!"

Zurnal24 22.05.2023
Selena Leban bo v prihodnji sezoni nastopala v izjemno močnem turškem prvenstvu. Slovenska odbojkarska reprezentantka Selena Leban ima nove delodajalce. Po odlični sezoni na Madžarskem, kjer je bila motor igre Fatuma Nyíregyháze ter najboljša… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem