Arhiv novic 21.04.2024

Raziskava: vodilni kitajski proizvajalec avtomobilov je prejel 3,4 milijarde evrov pomoči domače vlade

Finance.si pred 28 dnevi
Nemški inštitut Kiel, ki svetuje nemški vladi, je raziskal višino nepovratnih sredstev, ki jih je kitajska vlada namenila domačim proizvajalcem avtomobilov.… »

So Kralji prepuščali tekme? Tako odgovarja Kopitar

Zurnal24 pred 28 dnevi
Los Angeles Kings se bodo za preboj v drugi krog končnice še tretje leto zapored udarili z Edmonton Oilers. "Upam, da nam jih bo letos uspelo premagati," po dveh neuspehih pravi kapetan Kraljev Anže Kopitar. Anže Kopitar se je z Los Angeles Kings kot… »

O sodelovanju SD in SDS

Delo pred 29 dnevi
Predsednika podmladkov Luka Goršek in Simona Purkat o tem, zakaj se aktivirati v politiki, sodelovanju in o otročjih politikih. »Ugibanja, da bi Socialni demokrati po volitvah vstopili v koalicijo s SDS zato, ker je predsednik Matjaž Han, so… »

Trg Evrope se zapira!

Goriški portal pred 29 dnevi
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Občina Nova Gorica je na svoji strani sporočila, da bo v sklopu obnovitvenih del, ki jih EZTS GO izvaja na območju Trga Evrope, Kolodvorske poti in Fabianijevega… »

Občina Logatec z družbo T-2 v nadgradnjo platforme Logatec Supermesto

Finance.si pred 29 dnevi
Platforma bo po besedah župana Berta Menarda služila kot centralno mesto za dostop do informacij in občinskih storitev za zaposlene na občini, občane ter obiskovalce. V prihodnosti nameravajo namreč vanjo dodati še več storitev, ki bodo olajšale… »

Začetek obnove notranjosti bivše trgovske šole

Gorenjski utrip pred 29 dnevi
Na Župančičevi ulici v Kranju se je pričela obnova notranjosti stavbe nekdanje trgovske šole, v kateri bo prihodnje šolsko leto podružnica Osnovne šole Jakoba Aljaža. Mestna občina Kranj bo za obnovo namenila dober milijon evrov, dela pa morajo… »

V izraelskih napadih na Rafo ubitih 18 ljudi, med njimi 14 otrok

RTV Slovenija pred 29 dnevi
Izrael je nadaljeval napade na mesto Rafa na jugu Gaze, kjer je bilo med 18 smrtnimi žrtvami obstreljevanja 14 otrok. Po odhodu izraelskih sil iz Han Junisa so v bližini bolnišnice našli množično grobišče z najmanj 50 trupli. Izrael je nadaljeval… »

Celjani se igrajo z živci navijačev in tudi svojimi

Delo pred 29 dnevi
Domžale so s senzacionalno zmago v 32. kolu 1. SNL bitko za prvaka malenkost zaostrile. V nedeljo konec ali srhljivka? V nadaljevanju preberite: Zadišalo je po srhljivem zaključku 1. SNL. Vodilni Celjani so v 32. kolu presenetljivo izgubili proti… »

Uspešno maščevanje Ruuda, v Kopru slovenski finale Veroniki Erjavec

RTV Slovenija pred 29 dnevi
Casper Ruud je v finalu teniškega turnirja v Barceloni s 7:5, 6:3 ugnal Stefanosa Cicipasa in se mu tako oddolžil za poraz prejšnjo nedeljo na mastersu v Monte Carlu. Norvežan je zmagal enajstič na ATP-turneji, a šele na prvem turnirju serije 500… »

Dunajska cesta: Namestili še drugo ogromno konstrukcijo nadvoza

Dnevnik pred 29 dnevi
Minuli konec tedna je bil del Dunajske ceste na odseku med Tivolsko in Vilharjevo cesto za ves promet zaprt med 19. in 5. uro. Nočna zapora je bila potrebna zaradi dostave in nameščanja še druge konstrukcije novega železniškega nadvoza… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem