Arhiv novic 22.04.2024

Italija: Pitbula do smrti pogrizla 13-mesečnega otroka, poškodovana tudi mati

Dnevnik pred 27 dnevi
Malčka je mama nosila v naročju, po besedah ​​župana sta lastnika psa družinska prijatelja. Zgodilo se je v občini Eboli južno od Neaplja. Poškodovana je bila tudi mati, ki je poskušala obvarovati otroka pred napadom. Kot piše La Repubblica… »

Kako brez stresa do sončne elektrarne?

Finance.si pred 27 dnevi
Ste vlogo za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne že oddali in morda celo tudi pridobili soglasje? Ali pa o samooskrbi z električno energijo šele razmišljate? V vsakem primeru potrebujete pri nadaljnjih korakih za postavitev sončne… »

Predlog o uvedbi posebnega referendumskega dne padel

Delo pred 27 dnevi
Po mnenju zakonodajno-pravne službe že veljavna ureditev omogoča izvedbo več referendumov oziroma združevanje referendumov in volitev na isti dan. Odbor DZ za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo je danes zavrnil predlog spremembe… »

In potem so bili trije: NBA objavila finaliste za nagrado MVP

Zurnal24 pred 27 dnevi
Slovenski zvezdnik Luka Dončić je eden izmed treh finalistov za naziv najkoristnejšega košarkarja rednega dela NBA sezone 2023/2024. Luka Dončić je pričakovano med tremi finalisti za najkoristnejšega igralca sezone NBA, je objavila najmočnejša… »

Kar 3008 takšnih, pri katerih ne zaleže nobeno opozorilo

Dnevnik pred 27 dnevi
Med petkovim policijskim maratonom nadzora hitrosti so policist med poostrenimi nadzori obravnavali skupno 1173 prehitrih voznikov, od tega 247 izven naselja. Med celotno preventivno akcijo za zmanjševanje hitrosti pa je bilo takšnih voznikov kar 3008… »

Znani dobitniki nagrad za športnika leta

Zurnal24 pred 27 dnevi
Novak Đoković in Aitana Bonmati dobitnika nagrad laureus za športnika leta. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je na prestižni podelitvi nagrad laureus v Madridu prejel nagrado za športnika leta. Športnica leta je postala španska… »

V Romandiji v vlogi favoritov UAE-jev dvojec Ayuso-Yates

RTV Slovenija pred 27 dnevi
V torek se bo začela Dirka po Romandiji, tradicionalna generalka za Dirko po Italiji. Tadeja Pogačarja ne bo na startu, bosta pa nastopila Jan Tratnik (Visma), ki ga vse bolj povezujejo z Boro Hansgrohejem, in Matevž Govekar (Bahrain Victorious)… »

Vroče nepremičnine za vroče poletne dni

Finance.si pred 27 dnevi
Nepremičnine na privlačnih mestih, zgrajenih po najsodobnejših gradbenih standardih za dom, poslovni prostor, oddih ali investicijo, lahko vedno najdete v portfelju nepremičninske agencije Stoja Trade. Poletja se že veselimo, saj je to čas… »

Velika Britanija bo prepovedala vlažilne robčke

Dnevnik pred 27 dnevi
Parlament v Veliki Britaniji naj bi še pred poletnimi počitnicami potrdil zakon, ki bo prepovedoval prodajo vlažilnih robčkov, ki vsebujejo plastiko. V Veliki Britaniji so se za sprejem zakona odločili zaradi velike podpore javnosti, ki se je v eni… »

Robert Sabolič: Smo na pravi poti, naj tako tudi ostane

Delo pred 27 dnevi
Novi kapetan naše hokejske reprezentance o prihajajočem svetovnem prvenstvu v Bolzanu, Rusiji, Beljaku, Olimpiji ter nedelji z Luko Dončićem in nogometom. V nadaljevanju preberite: Pred slovensko hokejsko reprezentanco sta le še dve pripravljalni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem