Arhiv novic 22.04.2024

Fabio Cannavaro novi trener Jake Bijola in Sandija Lovrića

Delo pred 27 dnevi
Znan je novi prvi strateg pri italijanskem prvoligašu Udineseju. Italijanski nogometni klub Udinese bo po Gabrielu Cioffiju vodil nekdanji svetovni prvak in dobitnik zlate žoge Fabio Cannavaro, je sporočil klub na svoji spletni strani. V ekipi iz Vidma… »

Navijaču Hoffenheima triletna zaporna kazen za močno petardo

RTV Slovenija pred 27 dnevi
28-letni navijač nemškega nogometnega kluba Hoffenheim je bil obsojen na tri leta zapora, ker je na tekmi Bundeslige vrgel močno petardo. Ob eksploziji je bilo ranjenih približno ducat ljudi, vključno z več otroki. Sodnik, ki je vodil primer, je… »

OBTOŽENI ZA POSKUS UMORA V MARIBORSKEM PARKU: Prvič omenil prisotnost tretje osebe

Regional pred 27 dnevi
Obtoženi poskusa umora dekleta v mariborskem mestnem parku Luka Gašparič je danes na mariborskem sodišču podal svoj zagovor. Pri tem je prvič omenil domnevno prisotnost tretje osebe v parku, ki naj bi ga poskušala otipavati. Zatem naj bi se povsem… »

Xaviju spet dvignilo pokrov: "To je največja možna krivica"

Zurnal24 pred 27 dnevi
Razplet nedeljskega El Clásica je znova izzval besno reakcijo trenerja Barcelone. Trener katalonskega nogometnega velikana Xavi Hernandez je nedavno ogromno pripomb na delo sodnikov, nič drugače pa ni bilo po koncu nedeljskega derbija med Realom in… »

Prvopostavljeni do zmag in vodstva

Delo pred 27 dnevi
Florida, New York Rangers, Winnipeg in Vancouver so končnico v NHL začeli po pričakovanjih. Najbolj napeto v Winnipegu. V NHL so doslej vse bolje postavljene ekipe v četrtfinalu svojih konferenc v končnici povedle z 1:0. Do zmag so prišli Florida… »

Slovenski trgovec z jeklom se širi v Srbiji

Finance.si pred 27 dnevi
Kovintrade je v Kragujevcu slovesno odprl štirimilijonsko naložbo v novo skladišče in pisarne. »Razmere na trgih so kar zahtevne, a naložbe nadaljujemo, ker vidimo možnosti za nadaljnji razvoj in rast poslovanja. V minulem tednu smo slovesno odprli… »

Zakaj so Flixbusovi potniki v Ljubljani ostali brez nadstreška, pešci pa brez polovice pločnika?

Finance.si pred 27 dnevi
Zasebni investitor v Emoniko je kupil tudi pol pločnika; MOL udeležence v prometu prosi za razumevanje… »

Evropske spodbude za mala in srednja podjetja: kje so priložnosti

Finance.si pred 27 dnevi
Pobrskali smo med evropskimi razpisi, ki bi utegnili biti zanimivi tudi za slovenske podjetnike, ki iščejo denarno podporo za svoje projekte.… »

Nenavadno vreme na plastificiranem svetu

Delo pred 27 dnevi
Letošnji svetovni dan Zemlje ni posvečen vremenu, ki smo ga, tako ali drugače, povzročili sami, ampak plastiki. V nadaljevanju preberite: Takega vremenskega obrata v dveh urah še nisem doživel, je bil kar pogost odziv ob spremembah temperatur in… »

Iz odpadnih pločevink z gora nameravajo ustvariti tri bivake

RTV Slovenija pred 28 dnevi
V okviru projekta Gorski bivaki za bele vrhove bodo pobudniki na 14 lokacijah slovenskih gorskih sestopov zbirali odvržene pločevinke in jih predelali v uporabni aluminij. Tega bodo uporabili za izdelavo treh novih bivakov, ki bodo zaživeli leta 2025… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem