Arhiv novic 25.04.2024

Poročilo s tekme ACH Volley – Calcit Volley

Domžalec pred 24 dnevi
Odbojkarji Calcit Volleyja so v tretji tekmi finala končnice Sportklub prve odbojkarske lige za moške v gosteh izgubili proti ACH Volleyju z 2:3 (-28, 24, -20, 22, -12). Tudi v prvih dveh tekmah so bili boljši Ljubljančani, ki so prišli do svojega… »

Zaradi navijačev Olimpiji in Mariboru več kot 8000 evrov kazni

Dnevnik pred 24 dnevi
Zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, žaljivega skandiranja, prižiganja bakel in metanja predmetov na igrišče je disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič kaznoval nogometna kluba Maribor in Olimpija. Na zaostali… »

Xavi si je premislil in ostaja trener Barcelone

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Xavi Hernandez bo ostal trener Barcelone, čeprav je januarja napovedal, da namerava po koncu letošnje sezone odstopiti. Spremembo je potrdilo tudi vodstvo katalonskega velikana, četudi je klub izpadel iz Lige prvakov in izgubil el clasico. "Xavi zaupa… »

Poslanec segel v žep in šokiral cel parlament

Zurnal24 pred 24 dnevi
Neodvisni predstavnik ljudstva je za svoj zadnji nastop prihranil nekaj nepričakovanega. Slovaški evroposlanec Miroslav Radačovský iz stranke Patriot je v sredo zvečer v Evropskem parlamentu v Strasbourgu izpustil belo golobico in ob tem zaželel… »

Miami z rekordnim številom trojk presenetil Boston

Delo pred 24 dnevi
Košarkarji Miamija so zadeli kar 23 trojk in dobili drugo tekmo serije s prvim nosilcem Bostonom s 111:101. Oklahoma je tudi v drugo opravila z New Orleansom. Košarkarji Bostona so prvi favoriti za naslov prvaka v ligi NBA, kljub vsemu pa prvi krog… »

V Severni Makedoniji v prvem krogu slavi kandidatka opozicije

Delo pred 24 dnevi
Ker nihče od kandidatov ni dobil absolutne večine glasov, bo 8. maja potekal drugi krog, hkrati z rednimi parlamentarnimi volitvami. V sredinem prvem krogu predsedniških volitev v Severni Makedoniji je prepričljivo zmagala kandidatka opozicijske… »

Ugledna nagrada Tomatu Koširju

Dnevnik pred 25 dnevi
Priznani grafični oblikovalec in vizualni komentator Tomato Košir je za naslovnico Objektiva, naslovljeno Gaza – madež, ki bo ostal, prejel nagrado Type Directors Club, eno najprestižnejših stanovskih priznanj. Na 70. podelitvi nagrad Type… »

#video Zgodovinski dan za Hrvaško: »Prišli smo domov! Hrvaško nebo je od danes varnejše.«

Dnevnik pred 24 dnevi
Šest od skupno 12 večnamenskih bojnih letal Rafale je zgodaj popoldne pristalo na zagrebškem letališču Pleso. Pozdrav pilota kontroli letenja ob vstopu v hrvaški zračni prostor: Rafalei ušli u hrvatski zračni prostor: "Stigli smo kući." Više… »

Drugačni obrazi startupov

Finance.si pred 24 dnevi
Vse pogosteje se omenjajo obrambne tehnologije kot panoga, kamor naj bi se začela stekati večja količina finančnih sredstev tudi v Evropi.… »

Pet držav, kjer bi odprl naslednje podjetje

Finance.si pred 24 dnevi
Zadnji dve leti dobim le še prijazne odgovore, da bodo kot nomadi namesto v Sloveniji raje začeli na Hrvaškem ali kje drugje.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem