Arhiv novic 26.04.2024

Zelenski izrazil prav posebno željo

Zurnal24 pred 23 dnevi
Ukrajinski predsednik je ob zadostni tuji pomoči prepričan v zmago. Rusija je zamudo pri potrjevanju vojaške pomoči v kongresu ZDA izkoristila za prevzem pobude na bojišču, je danes mednarodnim zaveznikom na virtualnem srečanju skupine za Ukrajino… »

Disciplinski postopek proti slovenskemu sodniku zaradi kraje na letališču

RTV Slovenija pred 23 dnevi
Evroliga je odprla disciplinski postopek proti slovenskemu košarkarskemu sodniku Mateju Boltauzerju, ker je decembra v brezcarinski prodajalni na beograjskem letališču Nikole Tesle ukradel 221 evrov vredno stekleničko parfuma Tom Ford, poroča… »

Ali bo vlada znižala najvišje pokojnine?

Finance.si pred 23 dnevi
Kje so nevarnosti, da bi bile pokojnine za tiste, ki plačujejo največ, lahko še bolj omejene oziroma nižje kot po zdajšnjem sistemu?… »

Dars pojasnjuje, kaj je bil v četrtek razlog za norišnico na avtocesti

Zurnal24 pred 23 dnevi
Zastoji, ki so v četrtek nastali na primorski avtocesti, so po navedbah Darsa posledica praznika, ki je v Italiji padel na četrtek, potniki pa so praznik povezali s prihajajočim vikendom. Dodatno so zastoje povečali tudi prepoved tovornega prometa na… »

Ta vikend spet popolna zapora podvoza v Savski loki

Zurnal24 pred 23 dnevi
Od danes od 16. ure do ponedeljka, 29. aprila 2024, do 5. ure bo zaradi montažnih del zaprta cesta v podvozu v Savski loki v Kranju. Popolna zapora prometa na cesti v Savski loki pri podvozu bo zaradi montaže nove nosilne konstrukcije nad nadvozom… »

Sijajno leto za Bitenca in druge zasebnike v zdravstvu

Finance.si pred 23 dnevi
Če ne dela javno zdravstvo ali dela malo, veliko delajo in za del pacientov poskrbijo vsaj zasebniki - koncesionarji… »

Tukaj so odgovori, kako postati poslovno učinkovita kmetija

Finance.si pred 23 dnevi
Pred vami je PDF-revija, v kateri smo zbrali praktične nasvete bančnikov in dobre prakse, ki so jih z nami na Svetovalnici za kmete delili bančniki, kmetijska svetovalka in dve uspešni kmetiji. Za brezplačni dostop je potrebna izpolnitev elektronske… »

Izredna seja DZ-ja o parlamentarni preiskavi glede Gen-i-ja in Star Solarja bo 6. maja

RTV Slovenija pred 23 dnevi
Izredna seja državnega zbora, ki jo zahteva SDS in na kateri bodo poslanci obravnavali zahtevo državnega sveta za ustanovitev preiskovalne komisije o poslovanju podjetij Gen-I in Star Solar ter financiranju stranke Gibanje Svoboda, bo 6. maja. Zahtevo… »

Vreme: Prav na 1. maj nov vremenski preobrat

Zurnal24 pred 23 dnevi
Danes in jutri bo več sonca na vzhodu, drugod bo spremenljivo s kakšno ploho. Prav za 1. maj spet poslabšanje. Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Več jasnine bo na severovzhodu. Popoldne bo predvsem v hribovitem svetu bo nastalo nekaj… »

Vaša priložnost za investicijo v rezidence na edinstveni jadranski lokaciji!

Finance.si pred 23 dnevi
Odkrijte popolno ravnovesje med razkošjem in naravnimi lepotami z Molum Hotel & Residences. Tu vas čaka priložnost za nakup ekskluzivne rezidence v srcu Dalmacije. Naše rezidence ob obali prelepega Sv. Filipa in Jakova, z eno, dvema ali tremi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem